ANNONCE

PRM / Fuld gas på farverne i rundkørslen ved Sindal

12. juni 2020 14:25 | Af: Ritzau Info
 

I Sindal vil de gerne forskønne rundkørslen med blomster i smukke farver. Det arbejde bliver nu sat i gang – og som en ekstra bonus bliver rundkørslen sået til med blomster, som også gavner biodiversiteten.

Pressemeddelelse fra Hjørring Kommune

Fredag den 19. juni kl. 13.00-15.00 får by- og landskabsplejeudvalget hjælp fra højeste sted til at så blomster i rundkørslen for enden af Oremosevej. Her kommer nemlig transportminister Benny Engelbrecht (S), Frank Erichsen (Bonderøven) og borgmester Arne Boelt forbi og giver en hånd med såarbejdet.

Ideen hos det lokale udvalg var at bruge farverne fra Sindals logo, nemlig grøn, blå og gul. Designet bliver tredelt, med en grøn ring yderst, dernæst en blå ring og inderst en gul cirkel.

Projektet laves i samarbejde med Vejdirektoratet, og er et led i projektet Naturkommunen blomstrer vildt. Derfor er der også tænkt på biodiversitet og levesteder for insekter og sommerfugle, og rundkørslen tilsås med forskellige nektarplanter, der blomstrer en stor del af året.

Den grønne ring kommer til at bestå af græs, som klippes jævnligt. Ellers klippes blomsterne ned en gang om året i oktober/november og det afklippede køres væk. Rundkørslen vil altså stå med klippet græs om vinteren og med vilde blomster resten af året.

Kontakt:

Hjørring Kommune: Dorte Reinholdt – 4122 3244

Vejdirektoratet: Christina Steenbeck – 6193 0420

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/fuld-gas-pa-farverne-i-rundkorslen-ved-sindal?releaseId=13595126

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu