PRM / Fuld udlejning af Gavlhusene: Nyopførte lejeboliger i Aalborg revet væk

5. oktober 2018 09:26 | Af: Ritzau Info
 

På bare 1½ måned kan DEAS, som står for udlejning og administration, melde fuld udlejning af CALUMs nybyggeri på Eternitgrunden i Aalborg. Byggeriet består af 29 lejeboliger, som de nye lejere flyttede ind i d. 1. oktober.

Pressemeddelelse fra DEAS

En høj efterspørgsel på kvalitetsboliger har bidraget til en hurtig og effektiv udlejning af nybyggeriet – også selvom projektet har været i skarp konkurrence med andre nyopførte lejeboliger i Aalborg og Nørresundby.

“Vi er stolte af at kunne melde fuld udlejning efter bare 1½ måned i et så konkurrencepræget marked. Det viser, at CALUM med Gavlhusene har kunne tilbyde lejerne noget særligt,” siger Maivi Herup, udlejningschef i DEAS.

DEAS har også på vegne af CALUM stået for førstegangsudlejningen af Nørresundby-projekterne Stigsborg Brygge og Lindholm Brygge, der er fuldt udlejet og i drift.

Et mix af gammelt og nyt

Gavlhusene adskiller sig fra mange andre nyopførte boliger ved at være delvist omdannet fra et af Dansk Eternit Fabriks gamle huse, hvor den gamle facade mod Alexander Foss Gade er bevaret. Samtidig har man skabt et tidssvarende udtryk på den modsatte side og inde i bygningen.

“Med Gavlhusene har vi ramt rigtigt i behovet efter nyopførte lejeboliger i høj kvalitet, der også arkitektonisk har noget interessant at byde på. Vi er stolte af at have haft fingeren på pulsen ift. hvad aalborgenserne i 2018 efterspørger i en lejebolig,” siger Jakob Axel Nielsen, adm. direktør i CALUM.

Tilbagemeldinger fra de nye lejere har været, at Gavlhusene kombinerer mange af de elementer, som gør en lejebolig attraktiv. Det er bl.a., at pris, kvalitet og m2 hænger sammen, en attraktiv tagterrasse og gårdmiljø, en beliggenhed tæt på centrum, fjord og motorvej, og en charme, som ikke altid er nybyggeri forundt.

Kort om Gavlhusene

  • 29 lejeboliger med 2-4 værelser og 66-111 m2
  • Priser fra 6.849 kr. om måneden
  • Alt i hårde hvidevarer, gulvvarme og elevator
  • Franske altaner, fælles tagterrasse og gårdrum

Kort om CALUM

CALUM A/S blev grundlagt af Henrik Calum for mere end 25 år siden og fokuserede i de første år på opkøb og renovering af ejendomme. Tæt på årtusindskiftet udvidede CALUM strategien til også at omfatte udvikling og opførelse af almennyttige boliger, ungdomsboliger, kontorer samt ejer- og lejeboliger. CALUM fokuserer målrettet på vækstcentrene i Danmark og er i dag landsdækkende og tilbyder nøglefærdige ejendomsprojekter fra start til slut. Selskabets bærende værdier er stabilitet, kvalitet og ordholdenhed, og medarbejderne i CALUM er specialiserede og har lang erfaring inden for alle faser af et byggeprojekt. I det færdige byggeri er der fra CALUMs side sikret optimal funktionalitet og energioptimering, så bygningen får de lavest mulige omkostninger.

Kort om DEAS

DEAS A/S er et af Danmarks førende ejendomsforvaltningsselskaber. Selskabet består af fem forretningslinjer: Ejendomsadministration, Asset Management, Facility Services, Udlejning og Offentlig-Privat Partnerskab (OPP). Vi tilbyder ydelser som administration af bolig- og erhvervsejendomme, ejer- og andelsboligforeninger samt management af shoppingcentre. Hertil kommer bygherrerådgivning, byggesagsadministration, energistyring, drift og vedligehold samt udlejning af bolig- og erhvervslejemål. DEAS administrerer cirka 2.000 ejendomme med cirka 76.000 lejemål i Danmark og har kontorer i København, Aalborg og Aarhus. DEAS A/S er et 100%-ejet datterselskab af DEAS Holding A/S.

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/fuld-udlejning-af-gavlhusene-nyopforte-lejeboliger-i-aalborg-revet-vaek?releaseId=13561590

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu