ANNONCE

PRM / Furesø fejrer Flagdag

28. august 2020 13:33 | Af: Ritzau Info
 

I anledning af Flagdag for Danmarks udsendte inviterer Furesø Byråd Furesøs veteraner og pårørende til en reception på Furesø Rådhus den 5. september 2020.

Pressemeddelelse fra Furesø Kommune

“229 mænd og kvinder her i Furesø har været udsendt som soldat, politi, præst, sundhedspersonel eller i et andet ærinde på vegne af Danmark. De fortjener at blive hædret for den indsats, de har ydet på vegne af Danmark. Derfor inviterer vi til reception på Rådhuset, hvor der vil være taler og også tid til at tale og udveksle erfaringer,” siger Furesøs borgmester Ole Bondo Christensen.

Receptionen er lørdag den 5. september kl. 10-12 på Furesøs Rådhus. Borgmester Ole Bondo Christensen (A) byder velkommen. Desuden taler Visti Lindemann, der er kaptajn og veteran fra Forsvarets materiel- og indkøbsstyrelse og træner for det paraalpine landshold. Byrådsmedlem Susanne Mortensen (C) holder også en tale, og så er der nyt fra Furesø veterancafe.

På grund af corona-restriktioner og forplejning er tilmelding nødvendig. Man kan melde sig til ved at sende en mail til tno@furesoe.dk.

Tid og sted:

Lørdag den 5. september kl. 10-12, Furesø Rådhus, Stiager 2, 3500 Værløse

Program:

  • 10.00: Velkomst og tale v/ borgmester Ole Bondo Christensen
  • 10.10: Tale v/ Kaptajn Visti Lindemann, Forsvarets materiel- og indkøbsstyrelse
  • 10.20: Tale v/ byrådsmedlem Susanne Mortensen
  • 10.30: Nyt .fra Furesø Veterancafe.
  • 10.40: Tid til uformel snak
  • 12.00: Receptionen slutter

Arrangementet vil blive afholdt indenfor de gældende corona-restriktioner og hensyn.

Kontakt:

Kommunikation tlf.: 72354012 email: kommunikation@furesoe.dk

Trine Nobel, chefsekretær i Furesø Kommune, tlf. 7235 4005, E-mail: tno@furesoe.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/fureso-fejrer-flagdag?releaseId=13598863

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu