ANNONCE

PRM / Furesø hjælper Furesø – virksomheder hjælper gratis andre virksomheder

22. april 2020 16:46 | Af: Ritzau Info
 

Den rigtige hjælp, på det rigtige tidspunkt, kan være det, der sikrer, at en virksomhed kan komme igennem krisen. Derfor har Furesø INDUSTRI, Furesø Erhvervsforening og Furesø Kommune aftalt initiativet “Furesø hjælper Furesø”. Her er aftalen, at virksomheder kan yde gratis hjælp til andre virksomheder, og kommunen kobler parter sammen, der ikke kan finde hinanden selv.

Pressemeddelelse fra Furesø Kommune

“Den rigtige hjælp, på det rigtige tidspunkt, kan være det, der sikrer en virksomhed. Furesø INDUSTRI, Furesø Erhvervsforening og Furesø Kommune har aftalt, at vi opfordrer medlemmer og virksomheder til at give hinanden gratis hjælp. Når vi i Furesø hjælper hinanden, kan vi i fælleskab sikre at så mange lokale virksomheder og arbejdspladser som muligt”, siger Ole Bondo Christensen (S), Furesøs borgmester.

Under overskriften “Furesø hjælper Furesø” inviterer kommunen og erhvervspartnerne lokale virksomheder til at deltage i et netværk, hvor man vil hjælpe kriseramte virksomheder. Pengeinstitutter, revisorer og advokater kan fx give uvurderlig hjælp under en krise, og rådgivere/ seniorrådgivere kan vejlede virksomheder i såvel krisehåndtering som forretningsudvikling. På den måde styrkes Furesøs fast track-ordning yderligere, så Furesøs virksomheder både hjælpes med at søge støtte fra relevante hjælpepakker og nu også får adgang til vejledning og rådgivning.

“I en situation som den, vi befinder os i, er det nødvendigt, at vi sammen kan agere så hurtigt på udfordringerne og hjælpe hinanden. Det viser blot det gode samarbejde og sammenhold, vi har om erhvervsudviklingen i Furesø Kommune”, siger Mogens Brusgaard, formand for Furesø INDUSTRI.

Ideen er at skabe nye relationer og styrke hinanden lokalt til gavn for den lokale erhvervsudvikling. Der findes mange regionale og nationale ordninger, men det at kunne ringe til en lokal “livline” og få den nødvendige hjælp, vil kunne gøre en stor forskel – især for en mindre virksomhed.

“At skabe nye relationer og styrke hinanden lokalt til gavn for den lokale erhvervsudvikling er vejen frem. Dette initiativ er en rigtig fin måde både at synliggøre de mange lokale rådgivere indenfor hvert deres ekspertfelt og en uvurderlig håndsrækning til de virksomheder, der har brug for hjælp”, siger Eva Vedel, formand for Furesø Erhvervsforening.

I disse dage sender Furesø Kommune, Furesø INDUSTRI og Furesø Erhvervsforening breve ud til virksomheder, der er registreret i Furesø Kommune samt til medlemmerne om initiativet.

Fakta:

Furesø Kommune har i forbindelse med corona-krisen iværksat en omfattende indsats for at hjælpe erhvervslivet. Mange virksomheder er udfordret nu og vil være det i en lang periode.

Furesø Kommune – har som den første kommune i landet – oprettet en fast track-ordning, som hjælper kommunens virksomheder med at få overblik og adgang til regeringens mange hjælpepakker. Derudover har Furesø Kommune taget flere initiativer, der støtter op om det lokale erhvervsliv. Læs mere på www.furesoe.dk/coronaerhverv.

Kontakt:

Kommunikation tlf.: 72354012 email: kommunikation@furesoe.dk

Ole Bondo Christensen, Furesøs borgmester, tlf. 7216 5200
Eva Vedel, formand for Furesø Erhvervsforening, tlf. 2120 7585
Mogens Brusgaard, formand for Furesø INDUSTRI, tlf. 4070 1444.

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/fureso-hjaelper-fureso-virksomheder-hjaelper-gratis-andre-virksomheder?releaseId=13592211

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu