ANNONCE

PRM / Furesø Kommune aflyser alle kommunale arrangementer frem til maj

11. marts 2020 15:41 | Af: Ritzau Info
 

Furesø Kommune følger Sundhedsstyrelsens anbefaling om at passe på de mest sårbare personer ved at mindske corona-virussen i at sprede sig. Derfor aflyser Furesø Kommune arrangementer og mange møder i den kommende tid.

Pressemeddelelse fra Furesø Kommune

“Furesø Kommunes krisestab har besluttet at aflyse alle kommunale arrangementer frem til den 1. maj. Vores medarbejdere afholder sig også fra at deltage i møder, der ikke er nødvendige i forhold til en sikker drift, samt kurser og eksterne arrangementer. Vi ønsker at mindske risikoen for, at sårbare borgere og mange medarbejdere bliver syge, så vi kan blive ved med at yde en god service og pleje til Furesøs borgere”, siger Steen Vinderslev, kommunaldirektør og formand for krisestaben.

Beslutningen betyder, at borgere, der havde glædet sig til sjove aktiviteter i fx Galaksen og Farum Kulturhus, desværre må blive skuffet. Furesø Kommune aflyser også forældremøder, skolefester, kommunale fællesspisningsarrangementer og kommunale åbent hus-arrangementer. Billetudgifter bliver refunderet. Borgere kan henvende sig til arrangøren.

“Vi er desværre i en så alvorlig situation, at vi er på linje med andre kommuner i disse dage, må tage disse skridt. Myndighederne opfordrer alle til at holde mere afstand til hinanden for at mindske risikoen for, at sårbare personer bliver smittet med coronavirus. Det skal vi naturligvis også bidrage til. Men jeg forstår til fulde, at småbørn bliver kede af ikke at møde Motor Mille, at unge vil blive skuffede over ikke at kunne høre Unge Musical og de mange andre, der ikke kommer til fællesaktiviteter, de plejer”, siger Steen Vinderslev.

Nødvendige møder som fx byrådsmøder, udvalgsmøder og driftsmøder, der er nødvendige i forhold til en sikker drift, afholdes stadig, men her vil være særlig opmærksomhed på hygiejniske forhold og nok plads mellem folk, og der vil blive håndsprit tilgængeligt.

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/fureso-kommune-aflyser-alle-kommunale-arrangementer-frem-til-maj?releaseId=13589837

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu