ANNONCE

PRM / Furesø Kommune søger ekstra hænder til coronaberedskab

30. marts 2020 13:01 | Af: Ritzau Info
 

Furesø Kommunes ældre og udsatte har brug for nødvendig pleje og omsorg, også hvis de faste ansatte bliver syge af coronavirus. Derfor efterlyser kommunen nu borgere, der vil hjælpe.

Pressemeddelelse fra Furesø Kommune

“Vi står i en udsædvandlig coronatid. Vi har derfor brug for hjælp til social-, sundheds- og ældreområdet og til madlavning. Har man erfaring her og vil hjælpe, så kontakt os endelig. Da vi meget opmærksomme på at undgå at få smittet vores ældre og udsatte borgere med corona, søger vi for øjeblikket primært efter folk, der kan hjælpe os indenfor sundheds- og plejeområdet. Gåture og fællesaktiviteter tæt sammen er desværre for risikabelt i disse tider,” siger Tine Gram, der er velfærdsdirektør i Furesø.

Furesø Kommunes opfordring er særlig relevant, hvis man er læge, sygeplejerske, social- og sundhedsassistent/ -hjælper, pædagog, kok eller køkkenmedarbejder. Det kan være, man er gået på pension for nylig, er i gang med en uddannelse, eller ikke bruger sine kompetencer for øjeblikket.

I første omgang bliver man en del af Furesø Kommunes Corona Jobbank. Får kommunen brug for at trække på de ekstra hænder, kontakter kommunen borgeren. Vi håber selvfølgelig ikke, at det bliver nødvendigt. Og der kan gå noget tid før borgerne bliver kontaktet. Men det kan hurtigt ændre sig, og derfor skal kommunen være beredt.

Sådan melder du dig til

Borgere, der har lyst til at blive en del af Furesøs beredskab, skal sende kommunen en besked via furesoe.dk/hjælp.

Her skal man bl.a. nævne, hvis man har nogle særlige kompetencer eller har erfaring indenfor områderne.

Kontakt:

Kommunikation tlf.: 72354012 email: kommunikation@furesoe.dk

Tine Gram, velfærdsdirektør i Furesø Kommune, tlf. 7216 4800

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/fureso-kommune-soger-ekstra-haender-til-coronaberedskab?releaseId=13590881

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu