ANNONCE

PRM / Fyn er fin: To nye Lotto millionærer fra Odense og Assens

15. juni 2020 10:20 | Af: Ritzau Info
 

Lørdag aften stod sol og måne i de rigtige positioner for to heldige fynboer, der spillede med i Lotto hos Danske Spil. De to fynboer vinder henholdsvis 1.000.000 og 3.000.000 kroner.

Pressemeddelelse fra Danske Spil A/S

Det er ikke ligefrem hverdagskost at vinde i Lotto – og slet ikke at vinde en gevinst på enten 1 eller 3 millioner kroner. For to Lotto spillere fra Fyn er det dog tilfældet, og det er ikke svært at forestille sig, at de fik sig noget af en overraskelse lørdag aften.

Da Lotto trækningen var slut, stod det klart, at en spiller fra Assens Kommune og en spiller fra Odense Kommune var to ualmindeligt heldige kartofler.

Vinderen af de 3.000.000 kroner har købt sin kupon i SuperBrugsen Hårby i Assens Kommune. Vinderen spillede med for 160 kroner – og den kupon er nu blevet 3 millioner kroner værd.

Det er anden gang i år, at en spiller fra Assens Kommune løber med en milliongevinst. Sidst en Assens-borger vandt i Lotto var i uge 1 på Danske Spils Millionærgaranti, hvor der trækkes lod om 2×1 million på alle spillede rækker. Man kan altså blive millionær med 0 rigtige.

Fjerde milliongevinst til en odenseaner i år

I Odense Kommune vandt en heldig spiller 1.000.000 kroner på Millionærgarantien. Vinderen spillede med via nettet, og selvom talkombinationen ikke ramte plet, løb odenseaneren altså med en milliongevinst.

Tidligere i år har tre andre spillere fra Odense Kommune vundet milliongevinster i Lotto. Den største præmie udløst af en odenseaner er indtil videre fra uge 2, hvor præmien lød på svimlende 7.500.000 kroner. Lørdagens heldige kartoffel bliver derfor den fjerde i rækken af Lotto millionærer i 2020 fra Odense Kommune.

Festen slutter dog ikke her. Foruden den heldige vinder-duo fra Assens og Odense er to øvrige gevinster også udløst. Lørdag aften blev en borger fra Vordingborg millionær med en præmie på 3.000.000 kroner, mens en borger fra Silkeborg vandt 1.000.000 kroner på Millionærgarantien.

Danske Spil har endnu ikke hørt fra vinderne fra Assens og Silkeborg Kommuner.

Vindertal:
2, 3, 4, 15, 16, 20, 22

Tillægstal:
14

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/fyn-er-fin-to-nye-lotto-millionaerer-fra-odense-og-assens?releaseId=13595185

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu