ANNONCE

PRM / Gå på biblioteket – nu også i weekenden

8. oktober 2020 09:32 | Af: Ritzau Info
 

Fra lørdag 10. oktober vender Esbjerg Kommunes Biblioteker tilbage til deres oprindelige åbningstider, fra før nedlukningen i foråret.

Pressemeddelelse fra Esbjerg Kommune

“Vi er glade over, at vi nu kan tilbyde adgang til kommunens biblioteker på aftener og i weekender. Noget som mange af vores lånere har efterspurgt.” fortæller biblioteksleder Ann-Britt von Seelen.

På Hovedbiblioteket vil der være betjening fra kl. 10-14 på lørdage, mens der er selvbetjent åbningstid om søndagen. De selvbetjente åbningstider er også tilbage, som de var på både lokal- og bydelsbibliotekerne.

Åbningstiderne kan ses på esbjergbibliotek.dk

Besøg trygt biblioteket

Alle kan roligt besøge biblioteket eller deltage i arrangementer. I efterårsferien byder biblioteket fx på Familiefilmklub, Forfatterværksted og Fortælleshow for børn. For de voksne er der blandt andet filmaften og senere på måneden, live-debat om MeToo.

“For os er det vigtigt, at det er trygt og sikkert på bibliotekerne. Vi følger alle gældende retningslinjer og er hele tiden opmærksomme på, hvad vi kan gøre for at mindske risikoen for spredning af smitte” slutter Ann-Britt von Seelen og henviser til det digitale bibliotek, der stadig har åbent – også for dem der måske føler sig bedre tilpas derhjemme i disse tider.

Kontakt:

Mere info:
Ann-Britt von Seelen
Biblioteksleder
tlf. 24 76 63 58

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/ga-pa-biblioteket-nu-ogsa-i-weekenden?releaseId=13601648

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu