ANNONCE

PRM / Gaspejse er populære hos danskerne som aldrig før

7. december 2020 06:50 | Af: Ritzau Info
 

Tag hyggen og varmen fra en ganske almindelig brændeovn og kombinér den med et ønske om mindre forurening. Så får du en gaspejs, der er et moderne og mere miljøvenligt alternativ til opvarmning af hjemmet. En gaspejs skaber både hygge og varme, og det er noget, der har vundet frem hos den danske forbruger.

Pressemeddelelse fra Escalate ApS

Passer perfekt ind i det moderne hjem

Det er de færreste, der ikke føler hygge ved at tænde op i brændeovnen på en vinterdag. Den knitrende ild giver både varme, samtidig med at den også skaber en dejlig hjemlig atmosfære.

Til gengæld er det ikke særligt godt for miljøet at smide en tændstik i sin brændeovn og den kan tilmed skabe et værre svineri i stuen, hvis indholdet fra askeskuffen kommer til at fyge rundt. Har man en gammel model, så skal det også siges, at det kan være svært at styre temperaturen og bevare et godt indeklima. Det bliver let alt for varmt og tørt, når der tændes op, for derefter at blive alt for koldt, hvis ikke ilden holdes tilstrækkeligt i gang.

Det slipper man for med det mere moderne alternativ fra PhillipPejse’s gaspejse. Med et stilrent design der er lavet lige til at passe ind i det moderne hjem, er der mange danskere, der med stor tilfredshed har fået en gaspejs installeret derhjemme.

Varme med et klik

I modsætning til den traditionelle brændeovn der kræver lidt håndelag for at blive startet op, så kan en gaspejs betjenes af de fleste. Ved hjælp af en tilhørende fjernbetjening eller en app på telefonen skrues der let både op og ned for den hygge og varme, som en gaspejs leverer.

Erfarne installatører oplyser, at en gaspejs afgiver den samme mængde varme som en traditionel brændeovn. Den er blot meget nemmere at styre. Det synes den almene dansker særligt godt om, hvilket også giver store positive udsving i gaspejsens popularitet.

Sviner ikke

Gaspejse fås i mange forskellige designs, der passer ind i ethvert moderne hjem. Med glaskig til den harmoniske flamme på de fleste modeller, så er der nærmest garanti for, at hyggen spreder sig i stuen, når gaspejsen tændes.

Og er du en af de danskere, der har taget imod den gasdrevne pejs med åbne arme, så er der ingen sure pligter, der afbryder din hyggestund. Der er nemlig ingen rengøring forbundet med at have en gaspejs derhjemme.

Kontakt:

For mere info kontakt marketingkonsulent Jonas Holm
+45 31 10 13 79 | Jh@jonasholm.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/gaspejse-er-populaere-hos-danskerne-som-aldrig-for?releaseId=13605731

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu