ANNONCE

PRM / Gefion Group sælger erhvervsejendom til tysk fond

13. februar 2020 10:32 | Af: Ritzau Info
 

Pressemeddelelse fra Gefion Group A/S

Ved Amager Strandvej lige overfor Sundby Sejlklub og blot 7 minutter med Metroen fra Kongens Nytorv udvikler Gefion Group et større område på 40.500 m2 med ca. 300 boliger, kontorer, mindre butikker og caféer. Som led i dette udviklingsprojekt har Gefion Group netop solgt en eksisterende kontorejendom på ca. 9.300 m2 til Quadoro Sustainable Real Estate Europe.

Amager Strandvej har gennem de sidste 10 år gennemgået en gevaldig forvandling, hvor der både er bygget nyt, og eksisterende ejendomme er blevet renoveret. Amager Strandpark, som rekreativt område, er blevet etableret, og sidst men ikke mindst har Metroen gjort det muligt at komme hurtigt og bekvemt til og fra Amager. Alt i alt en udvikling, som har skabt en stor interesse for området.

Erhvervsejendommen, som Gefion Group har solgt til den tyske fond, Quadoro Sustainable Real Estate Europe, blev erhvervet i december 2017. Ejendommen er efterfølgende blevet udviklet og delvist renoveret lige såvel som det tilhørende parkeringsareal. I april 2019 flyttede Ordnung Office Hotel ind på knap 1.900 m2. Derudover arbejdes der på at etablere en privat daginstitution med både vuggestue, børnehave og udflytterbørnehave. Der er yderligere planer om at etablere et stort fitnesscenter. Alt sammen faciliteter, som vil skabe et godt nærmiljø til de mange kommende beboere, der indenfor cirka et års tid, skal flytte ind i de 300 boliger, som Gefion Group er ved at opføre i området.

“Byggeriet langs Amager Strandvej er det sidste inden området kan kaldes helt færdigudviklet, og derfor oplever vi en stigende interesse for området fra både inden og udenlandske investorer. Salget af ejendommen til Quadoro er sket i samarbejde med NCAP, RED Cushman Wakefield, Accura og Bruun & Hjejle” siger Thomas Færch, CEO i Gefion Group A/S.

Fakta om ejendommen:
Areal (BBR): 9.300 m2 fordelt på fire etager
Grundareal: 11.923 m2
Bygget: 1951, udvidet 1990
Parkeringspladser: 74 stk

Kontakt:

Thomas Færch, CEO, Gefion Group, twf@gefiongroup.com, tlf. 20201941

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/gefion-group-saelger-erhvervsejendom-til-tysk-fond?releaseId=13588117

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu