ANNONCE

PRM / Gefion Group sælger nyopført kollegie i København

17. februar 2020 13:31 | Af: Ritzau Info
 

Som følge af den store mangel på studieboliger i København har Gefion Group opført en række kollegier i Københavnsområdet. Senest har Gefion Group udviklet, opført og udlejet et kollegie tæt på Fuglebakken Station – derfor navnet, Gefion Fuglebakkekollegiet. Kollegiet har 143 lyse og moderne studieboliger og er solgt til en gruppe investorer.

Pressemeddelelse fra Gefion Group A/S

Hvert år til studiestart kan man læse i medierne, at København mangler flere tusinde studieboliger, og selvom der bliver bygget mange studieboliger rundt om i København, så er det slet ikke nok. Derfor står Gefion Group bag 7 kollegier, som enten er under opførelse, er opført eller er udlejet.

Det netop solgte kollegie, Gefion Fuglebakkekollegiet, er beliggende i Københavns Nordvestkvarter tæt på de fleste uddannelsesinstitutioner i København. Fra studieboligerne er der omkring 2 km til henholdsvis Copenhagen Business School (CBS) på Frederiksberg, Københavns Universitet, Panum Instituttet og mellem 2-5 km til Københavns Universitets øvrige fakulteter. Og hvis de studerende benytter offentlig transport, er Fuglebakken Station next door og blot et stop til Cityringen.

Gefion Fuglebakkekollegiet er nabo til områdets historiske vandværk, som nu er ombygget til et levende hus med café, restaurant og mødefaciliteter. Vandværket er i princippet et moderne forsamlingshus, som er med til at skabe liv i området. Københavns Nordvestkvarter har generelt de sidste 5 år udviklet sig til et hipt og attraktivt område, som mange unge og kreative har valgt at flytte til.

Gefion Fuglebakkekollegiet har 71 studieboliger og 72 værelser beliggende i 18 delelejligheder – alle med eget køkken og bad og højhastighedsinternet. Studieboligerne er på 35-48 m2 og delelejlighederne er på 93-98 m2. Derudover er der 7 opholdsrum med fælleskøkken, hvor de studerende kan mødes eller lave fællesarrangementer.

“Vi oplever stor interesse for vores studieboligprojekter både fra studerende, som vil leje sig ind på kollegierne og fra investorer, som ønsker at investere i udlejningsejendomme, og samtidig gøre en forskel ved at bidrage til at afhjælpe den store mangel på studieboliger i København.” udtaler Thomas Færch, CEO, Gefion Group.

Udover Gefion Fuglebakkekollegiet er Gefion Group ved at konvertere en tidligere erhvervsejendom i Ballerup til 262 studieboliger. Ballerup har de seneste par år tiltrukket mange studerende pga. flere uddannelsesinstitutioner, men antallet af studieboliger er ikke fulgt med.

På Engvej på Amager, klos op ad Femøren Metro Station, konverteres en tidligere erhvervsejendom til blandt andet 287 studieboliger og 75 almene studieboliger.

Ved Hans Knudsens Plads på Østerbro opføres Gefion Ryparkenkollegiet med 133 studieboliger med planlagt indflytning til sommer.

Derudover ombygges den tidligere politistation i Store Kongensgade i København til 72 studieboliger. Og Ved Stadsgraven opføres 40 dele-lejligheder til op mod 150 studerende, som allerede er solgt til DIS. I 2018 opførte og solgte Gefion Group Tobakskollegiet med 175 studieboliger til en række investorer.

Fakta om Gefion Fuglebakkekollegiet:

Boligform: Studieboliger til leje
Lejlighedstyper: Studieboliger og værelser i studielejligheder
Boligstørrelse (BBR): Studieboligerne er 35-48 m2, delelejlighederne er på 93-98 m2
Beboelsesareal (BBR): 4.267 m2
Arkitekt: SKALA Arkitekter
Bygherre: Gefion Group A/S

Kontakt:

Thomas Færch, CEO, Gefion Group, twf@gefiongroup.com, tlf. 20201941

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/gefion-group-saelger-nyopfort-kollegie-i-kobenhavn?releaseId=13588279

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu