ANNONCE

PRM / Gefion Group sælger yderligere tre boligejendomme på Amager Strandvej

26. maj 2020 07:00 | Af: Ritzau Info
 

Pressemeddelelse fra Gefion Group A/S

Ved Amager Strandvej lige overfor Sundby Sejlklub og blot 7 minutter med Metroen fra Kongens Nytorv udvikler Gefion Group et større område på 40.500 m2 med ca. 300 boliger, kontorer, mindre butikker og caféer. Som led i dette udviklingsprojekt har Gefion Group solgt endnu 3 boligejendomme på i alt 13.016 m2 og tilhørende erhverv på 495 m2 til Europa Capital på vegne af sin core fond. Keystone Investment Management har repræsenteret køber i handlen.

Amager Strandvej har gennem de sidste 10 år gennemgået en gevaldig forvandling, hvor der både er bygget nyt, og eksisterende ejendomme er blevet renoveret. Amager Strandpark, som rekreativt område, er blevet etableret, og sidst men ikke mindst har Metroen gjort det muligt at komme hurtigt og bekvemt til og fra Amager. Alt i alt en udvikling, som har skabt en stor interesse for området.

De tre boligejendomme omfatter 150 udlejningsboliger og 4 erhvervslejemål. Ejendommene er under opførelse og forventes færdigbygget i perioden oktober 2020 til februar 2021. Udlejningen af boligerne i området er allerede påbegyndt.

“Byggeriet langs Amager Strandvej er det sidste inden området kan kaldes helt færdigudviklet, og derfor oplever vi stor interesse for området fra både inden- og udenlandske investorer. På Amager Strandvej har vi tidligere solgt tre boligejendomme til danske investorer samt en stor erhvervsejendom til en tysk fond. Med salget af de tre boligejendomme har vi nu blot en enkelt boligejendom samt en parkeringskælder tilbage før vi kan melde alt udsolgt på Amager Strandvej” siger Thomas Færch, CEO i Gefion Group A/S.

Salget af de tre boligejendomme til Europa Capitals core fond er formidlet af Cushman & Wakefield / RED, mens Accura og Bruun & Hjejle har bistået henholdsvis køber og sælger.

Parterne ønsker ikke at offentliggøre købesummen.

Fakta om ejendommen:

Boligareal: 13.013 m2

Antal udlejningsboliger: 150 stk.

Erhvervslejemål: 495 m2

Status: Ejendommene forventes færdigbygget og afleveret fra oktober 2020 til februar 2021

Kontakt:

Thomas Færch
CEO
twf@gefiongroup.com
20201941

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/gefion-group-saelger-yderligere-tre-boligejendomme-pa-amager-strandvej?releaseId=13593903

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu