ANNONCE

PRM / (Gen)læs Missers klummer fra Stiften

4. marts 2020 11:07 | Af: Ritzau Info
 

Marianne Misser døde af brystkræft i 2016, men takket være hendes mand, Hans Petersen, og hendes gode barndomsven, Niels Gandrup, udkommer hendes morsomme og underfundige klummer om livet og døden nu i bogform. “Livets burde leves baglæns” er titlen på bogen, der udkommer d. 6. marts.

Pressemeddelelse fra Turbine Forlaget A/S

Gennem fire år var Marianne Misser blandt de faste klummeskribenter på Aarhus Stiftstidende. Hendes klummer om livet blev hurtigt et af avisens populære elementer. Marianne Missers livsglæde skinnede tydeligt igennem, når hun skrev sine finurlige og tankevækkende klummer om forskellige aspekter ved livet og døden. Inspirationen til klummerne fandt Marianne Misser i hjemmet og blandt de mennesker, hun delte livet med. Anekdoter fra barndommen i Juelsminde eller hverdagen i Mårslet kunne blive afsæt for en klumme, der både kunne sætte gang i tankerne hos læserne og kalde smilet frem. Men også sygdom og andre af livets skyggesider blev vendt i klummer, der dermed kan sætte livet i perspektiv.

Nu er 43 af de bedste klummer blevet samlet og redigeret af Niels Gandrup, og Hans Petersen. Bogen er krydret med nogle af Marianne Missers tegninger, for hendes talent rakte længere end det skrevne ord.

Udgivelsen er blevet mulig takket være en donation fra Schurs Støttefond og Marianne Missers efterladte har valgt at donere deres del af overskuddet fra salget til Kræftens Bekæmpelse.

Fakta om bogen:

Titel: Livet burde leves baglæns
Forfatter: Marianne Misser + Niels Gandrup & Hans Petersen (red.)
Forlag: TURBINE
ISBN: 9788740661224
Sidetal: 108 sider
Vejl. pris: 149,95 kr.
Udkommer d. 6. marts 2020

Kontakt:

PR og kommunikation Marie Jensby tlf.: 60548460 email: marie.jensby@turbine.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/genlaes-missers-klummer-fra-stiften?releaseId=13589338

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu