ANNONCE

PRM / Gladsaxe Danmarks bedste til at få borgere væk fra offentlig forsørgelse

18. november 2020 09:19 | Af: Ritzau Info
 

Jobcentret i Gladsaxe er Danmarks bedste til at få borgere væk fra offentlig forsørgelse. Det viser ny benchmarking fra Beskæftigelsesministeriet.

Pressemeddelelse fra Gladsaxe Kommune

En ny benchmarking fra Beskæftigelsesministeriet viser, at Jobcentret i Gladsaxe er Danmarks bedste til at få borgere væk fra offentlig forsørgelse. Målingen viser, hvor mange borgere hver enkelt kommune har på offentlig forsørgelse sammenholdt med det antal, man kan forvente, at kommunen vil have på baggrund af de lokale forhold.

– Jeg er selvfølgelig utrolig stolt over, at vi har dygtige medarbejdere i vores jobcenter, som gennem deres indsats nu har givet os den her flotte placering. Men vigtigst af alt glæder det mig på vegne af de mange borgere, som vi er lykkedes med at få i beskæftigelse. De kan glæde sig hver dag over, at de nu kan tjene deres egne penge og være gode rollemodeller for deres børn, siger Gladsaxes borgmester Trine Græse.

– Jeg er meget glad for det flotte resultat, så stor ros til medarbejdere og ledere for et rigtigt engageret arbejde. Jeg er sikker på, at en af nøglerne til succesen er vores evne til at samarbejde på tværs inden for hele det sociale område, tilføjer formand for Beskæftigelses- og Integrationsudvalget Michael Dorph Jensen.

Se Beskæftigelsesministeriets benchmarking som netop er offentliggjort.

Kontakt:

Kommunikationschef Ulla Baden, mobil 22 76 56 22 eller mail ulla.baden@gladsaxe.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/gladsaxe-danmarks-bedste-til-at-fa-borgere-vaek-fra-offentlig-forsorgelse?releaseId=13604549

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu