ANNONCE

PRM / Gladsaxes kommunaldirektør Bo Rasmussen går på pension

20. oktober 2020 11:42 | Af: Ritzau Info
 

Gladsaxes kommunaldirektør Bo Rasmussen stopper ved udgangen af marts 2021 for at gå på pension.

Pressemeddelelse fra Gladsaxe Kommune

“Jeg har besluttet at fratræde min stilling som kommunaldirektør ved udgangen af marts 2021 for nyde mit otium og bruge mere tid sammen med min familie.

Det har ikke været nogen nem beslutning. For jeg er utrolig glad for at arbejde i Gladsaxe. Men jeg tænker, at nu, hvor vi står overfor et kommunalvalg, er et godt tidspunkt, så min efterfølger får mulighed for at komme godt ind i arbejdet, inden et nyt byråd træder til.

Jeg har arbejdet i den offentlige sektor i 40 år. Og jeg har været bredt omkring i den kommunale verden, som gymnasielærer, familierådgiver, i mit mangeårige arbejde i Københavns Kommune og de seneste 14 år som kommunaldirektør – først i Albertslund og de seneste snart ni år i Gladsaxe. Variationen i mine job har givet mig en kæmpe indsigt i og forståelse for, hvor vigtige de opgaver er, som vi løser i kommunerne. Og de har været med til at forme mig både som leder og som menneske.

Gladsaxe Kommune er noget særligt og kan noget særligt. Vi har en god økonomi, et byråd, som har sat en ambitiøs dagsorden for bæredygtig vækst og velfærd med udgangspunkt i verdensmålene, og en organisation med fagligt stærke ledere og medarbejdere. Det forpligter, og det har været en kæmpe drivkraft for mig, hver gang jeg har sat mig op på cyklen på Islands Brygge for at træde i pedalerne til Gladsaxe”, skriver Bo Rasmussen i en meddelelse til ledere og medarbejdere i Gladsaxe Kommune.

Bo Rasmussen har en fortid i Københavns Kommune, hvor han arbejdede med miljøområdet, herunder vandkvaliteten i Københavns Havn og udvikling af dialogprocesser om omlægning af torve og pladser samt byøkologi. Efter nogle år som kommunaldirektør i Albertslund kom han til Gladsaxe i juni 2012. I 2011 modtog Bo Rasmussen prisen som Danmarks bedste kommunale topleder af Center for Offentlig Kompetence og Kommunaldirektørforeningen.

I Gladsaxe har han især gjort sig bemærket med sin indsats for at få bygget Hovedstadens Letbane og for sit arbejde for at implementere FN’s verdensmål for bæredygtig udvikling som Gladsaxes måde at arbejde på og dermed gøre Gladsaxe Kommune til Nordens første verdensmålskommune.

Kontakt:

Kommunaldirektør Bo Rasmussen via kommunikationschef Ulla Baden, telefon: 22 76 56 22 / mail: ulla.baden@gladsaxe.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/gladsaxes-kommunaldirektor-bo-rasmussen-gar-pa-pension?releaseId=13602648

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE

| Af: Ritzau Info
 

Mange af disse har at gøre med at få rengjort forskellige dele af huset eller renset dine køkkenmaskiner og hårde hvidevare. Det kan være svært at huske det hele, særligt de ting, som ikke ligefrem er synlige i hverdagen. I det følgende kan du derfor læse om tre ting, som mange boligejere glemmer at få rengjort, netop fordi det ikke er nemt at se, at de behøver rensning, før det potentielt er for sent.

Emhætten

Emhætten er noget mange glemmer at få renset. Nærmere bestemt er det emhættefiltret, der kræver rengørng en gang imellem. Du behøver ikke at gøre andet end at tage filtret ud og rense det med varmt vand eller give det en tur i opvaskemaskinen. Det er nemt, men alligevel noget man ofte glemmer, fordi filtret ikke er til at se medmindre, du stikker hovedet ind under emhætten. Det kan dog ende med, at der går mug i filtret, hvilket i værste tilfælde kan være sundhedsskadeligt eller brandfarligt. Kommer det så vidt, bliver hele emhætten ofte nødt til at blive skiftet. Derudover kan et beskidt filter resulterer i, at der drypper uhygiejniske væsker fra emhætten ned i den mad, du er ved at lave. Det er altså en god idé at få det renset regelmæssigt.

Tagrender

En anden ting som husejere ofte glemmer, er at få renset tagrenden, fordi det ikke er nemt at se, hvor beskidt den er uden at kravle op på en stige. Her ophobes grannåle, blade, mos og andet skidt over tid. Hvis det ikke renses jævnligt, kan det resulterer i, at regnvand og smeltevand ikke frit kan løbe gennem tagrenden, hvilket i værste fald kan skade husets sokkel. Du kan forsøge dig med at rense tagrenden selv, men hvis du ikke har evnerne, tiden eller udstyret til dette, er den bedste løsning oftest at bestille professionelle til at foretage tagrenderens. På den måde sikrer du dig det bedste og hurtigste resultat.

Vaskemaskinen

Det virker ikke altid logisk at skulle vaske sin vaskemaskine – den køre jo hele tiden vaskeprogrammer med sæbe. Og som regel ser vaskemaskinen da heller ikke beskidt ud. Alligevel er det vigtigt at få den regelmæssigt rengjort for at undgå lugtgener og forlænge maskinen levetid. En god måde at holde den ren på er en gang imellem at køre et program uden tøj ved høj temperatur. På den måde dræber du de bakterier, som helt naturligt sætter sig i maskinen fra de beskidte tøj. Derudover er det en god ide at vaske både sæbeskuffen og rummet som den sidder i. Skuffen kan som regel tages helt ud og vaskes med varmt vand. På den måde undgår du at maskinens sæbeslange tilstoppes. Sidst men ikke mindst, skal du huske at afkalke din vaskemaskine en gang imellem afhængig af hårdheden af dit vand. Afkalkningen kan nemt klares ved at at putte citronsyre i tromlen og køre et program på 60 eller 95 grader.

Produceret af Heymate

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu