ANNONCE

PRM / Gladsaxes opruster rengøringen i børnehuse og skoler i 2021

21. september 2020 06:00 | Af: Ritzau Info
 

Gladsaxe Kommune har afsat 15 millioner kroner på budgettet i 2021 til ekstra til rengøring i skoler, børnehuse og institutioner.

Pressemeddelelse fra Gladsaxe Kommune

Belært af coronaen har forligspartierne i Gladsaxe netop valgt at afsætte 15 millioner kroner ekstra til rengøring i kommunens skoler, børnehuse og institutioner. Derudover skal rengøringsorganisationen styrkes med 600.000 kr. om året og der sættes en analyse i gang, som skal afdække, hvordan man finder det rigtige rengørringsniveau – også efter coronaen har sluppet sit tag i samfundet.

– Vi har lært en masse om rengøringens betydning for at forebygge corona og andre infektioner her i 2020. Og vi vil gerne arbejde for, at vores børn generelt bliver mindre syge. Det er godt for børnenes trivsel og gør også, at forældrene bliver mindre pressede af syge børn på hjemmefronten. Derfor har vi besluttet, at vi gerne vil øge rengøringen på vores institutioner – ikke kun her under coronaen, men også mere permanent, siger Gladsaxes borgmester Trine Græse.

Gladsaxe har fortsat samme høje rengøringsstandard i institutionerne, som blev indført da samfundet gradvist genåbnede før sommerferien.

Kontakt:

Trine Græse, borgmester i Gladsaxe
via kommunikationschef Ulla Baden, mobil 22 76 56 22 eller ulla.baden@gladsaxe.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/gladsaxes-opruster-rengoringen-i-bornehuse-og-skoler-i-2021?releaseId=13600308

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu