ANNONCE

PRM / Gratis adgang til nyhedskanal hos Stofa og Boxer de næste to uger

14. marts 2020 12:09 | Af: Ritzau Info
 

I samarbejde med TV 2 åbner energi- og telekoncernen Norlys nu for gratis adgang til TV 2 NEWS for kunderne i de koncernejede selskaber Stofa og Boxer.

Pressemeddelelse fra Norlys

Det danske samfund bliver i disse uger sat på den ultimative prøve som resultat af den globale krise, corona-situationen er blevet til.

– TV 2 har været så venlige at tilbyde TV 2 NEWS til os, sådan at vores telekunder kan holde sig opdateret om corona-situationen, der hele tiden udvikler sig. Vores to teleselskaber – Stofa og Boxer – åbner derfor nu for TV 2 NEWS, så alle tv-kunder har fri adgang til kanalen lige nu, siger kommunikationsdirektør Marianne Skaanning Ebbesen.

Hos Stofa ligger nyhedskanalen på Ekstrakanalen, mens den ligger på kanalplads 11 hos Boxer. Den fri adgang til TV 2 NEWS gælder resten af marts.

Læs også: Vi skal holde Danmark i gang under corona-krisen

For yderligere information

Kommunikationsdirektør Marianne Skaanning Ebbesen på mobil 61165549 eller mail marebb@norlys.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/gratis-adgang-til-nyhedskanal-hos-stofa-og-boxer-de-naeste-to-uger?releaseId=13589993

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu