ANNONCE

PRM / Gratis briller og synstest på Den Blå Oase i Aabenraa

25. februar 2020 11:39 | Af: Ritzau Info
 

Tirsdag den 10. marts får Blå Kors’ værested i Aabenraa Den Blå Oase besøg af Skjold Optik, som tilbyder gratis synstest og briller til værestedets brugere.

Pressemeddelelse fra Blå Kors Danmark

En ny brille med den helt rigtige styrke kan blive en dyr omgang, som mange mennesker har svært ved at få råd til.

Derfor er det også meget populært og en stor hjælp, når Skjold Optik kommer forbi på Blå Kors’ væresteder og giver brugerne mulighed for ganske gratis at gå hjem med nye briller, som passer lige netop til dem.

Leder af Den Blå Oase Robert Refslund-Nørgaard er da heller ikke i tvivl om, at besøget fra Skjold Optik kan være med til at løfte brugernes livskvalitet.

“Vi er rigtig glade for, at kunne give vores brugere muligheden for at kunne se bedre. Vi ved, at det kan være forskellen på, om de overhovedet får briller eller ej, så vi ser meget frem til besøget,” siger Robert Refslund-Nørgaard.

Vil gerne gøre en forskel

Skjold Optik har et fast samarbejde med Blå Kors Danmark, hvor de tre-fire gange om året besøger et af Blå Kors’ tilbud og laver et gratis synstjek og efterfølgende udleverer et par briller med passende styrke, hvis der er behov for det.

“For os er det en oplagt måde at gøre en forskel på,” fortæller Peter Skjold, der selv har været med til at lave synstest og dele briller ud et par gange.

Skjold Optik har et koncept, hvor man kan leje et par briller. Når kunden så vil leje et par nye, bliver de gamle briller ikke smidt ud, men i stedet pudset og strammet op og gemt til senere uddeling.

“Vi synes ikke, at brillerne skal gå til spilde. Og så vil vi gerne gøre noget godt for nogle mennesker, som har brug for det. Jeg kan godt lide, at man kan se, at det, man giver, går direkte til dem, der har brug for det,” siger Peter Skjold, der er indehaver af Skjold Optik.

Stor taknemlighed

Skjold Optik har ved tidligere besøg oplevet, at mange får meget glæde af et par briller, så de kan se og læse bedre, men der har også været nogen forbi, der næsten har været stæreblinde, fortæller Peter Skjold.

“Det plejer at være en rigtig god oplevelse. Folk er blevet virkeligt glade og flere er faktisk blevet helt rørte,” fortæller han.

Skjold Optik kommer på besøg på Den Blå Oase tirsdag den 10. marts fra kl. 12.

Kontakt:

Robert Refslund-Nørgaard, leder af Den Blå Oase, 24 82 06 53
Peter Skjold, medindehaver af Skjold Optik, 86 54 00 13
Simon Thidemann, kommunikationsmedarbejder Blå Kors Danmark, 61 69 27 79

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/gratis-briller-og-synstest-pa-den-bla-oase-i-aabenraa?releaseId=13588753

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu