ANNONCE

PRM / Gratis foredrag i TUBA København: Tager du altid ansvaret?

10. marts 2020 09:09 | Af: Ritzau Info
 

Den 26. marts kl. 16.00 holder TUBA København gratis foredrag med temaet “Ansvar”. Foredraget er for unge, der er vokset op i familier med alkohol- eller stofmisbrug.

Pressemeddelelse fra TUBA

Kommer du altid til at tage ansvaret for, at folk omkring trives og har det godt? Har du en tendens til at føle, at det er dit job at stå for det hele?

Det kan have mange konsekvenser at vokse op i en familie med misbrug. Nogle børn har i en tidlig alder haft et alt for stort ansvar for familiens trivsel og kan have svært ved at lægge rollen som den ansvarlige fra sig som unge og voksne.

Det kan du høre mere om, når TUBA København holder gratis foredrag med temaet “Ansvar” den 26. marts kl,. 16.00-17.30. Foredraget finder sted i TUBA Københavns lokaler på Vesterbrogade 69, 1. tv.

Foredraget sætter fokus på, hvilke roller man typisk får, når man vokser op i en familie med misbrug, og hvorfor man ofte kommer til at føle et alt for stort ansvar for andre. Du kan også høre om, hvordan du kan arbejde med at bryde de mønstre, du har med dig fra din barndom.

Umiddelbart efter foredraget afholder vi en refleksionsgruppe. Her vil der for dem, der er interesserede i det, være mulighed for at gå mere personligt i dybden med nogle af de emner, der er blevet berørt. I refleksionsgruppen kan man dele tanker og følelser med andre samt få rådgivning fra terapeuterne.

Arrangementet er gratis og henvender sig til unge mellem 14 og 35 år, der er vokset op i en familie med alkohol- eller stofproblemer. Tilmelding er ikke nødvendig, men antallet af pladser er begrænset til 70, så kom gerne i god tid.

Se alle TUBAs foredrag og arrangementer på tuba.dk/det-sker

Kontakt:

Presse- og kommunikationschef Sisse Tvegaard Andersen tlf.: 30672486 email: sta@tuba.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/gratis-foredrag-i-tuba-kobenhavn-tager-du-altid-ansvaret?releaseId=13589724

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu