ANNONCE

PRM / Gratis service under corona-epidemien skal stoppe vandspild i tomme bygninger

23. marts 2020 13:08 | Af: Ritzau Info
 

Skoler, uddannelsesinstitutioner og mange kontorer står tomme, men medarbejderne i ejendomsafdelingerne skal trygt kunne arbejde hjemme, mens EnergiData overvåger vandforbruget

Pressemeddelelse fra EnergiData

Softwarevirksomheden EnergiData har indført en ny og særlig service for alle deres kunder, hvor de dagligt overvåger ca. 8000 bygninger for vandspild. Det er spild, som potentielt kan udvikle sig til større vandskader, der formentligt først vil blive opdaget, når bygningerne igen bliver fyldt med elever og medarbejdere.

Derfor kontakter EnergiData den bygningsansvarlige, hvis der er en større vandafvigelse om natten, hvor der normalt ikke bør være et stort vandforbrug.

“Det er en usædvanlig tid, og mange af vores kunders bygninger står helt eller delvist tomme. EnergiData vil gøre vores til, at vores kunder ikke bruger unødvendig energi i en tom bygning, og det gælder altså også at undgå store vandskader på grund af vandlækager, brud på vandrør og andet alvorligt vandspild, der kan have store og dyre gener,” siger Morten Dysted Dahl, der er adm. direktør ved EnergiData.

Kunderne mærker effekten
Den gratis service har allerede hjulpet flere kunder med at spare på vandressourcerne og pengepungen, da EnergiData har opdaget vandafvigelser, som kunderne ikke selv har været opmærksomme på.

“Normalt er det en service, vi tilbyder vores kunder med FullService, men vi ser det som vores lille bidrag til at minimere generne af epidemien. Selvom Danmark befinder sig i en usædvanlig situation, arbejder vi fortsat for at minimere energispild i vores kunders ejendomme,” forklarer Morten Dysted Dahl.

Servicen er gratis for alle EnergiDatas kunder under coronaepidemien, og den vil ophøre, når Danmark er tilbage til normale tilstande.

Kontakt:

Anne Mette Jensen, Kommunikations- og marketingkoordinator

E-mail: amhj@energidata.dk
Mobil: +45 40 88 09 58

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/gratis-service-under-corona-epidemien-skal-stoppe-vandspild-i-tomme-bygninger?releaseId=13590459

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu