ANNONCE

PRM / Gratis VesselView Mobile fra Mercury

12. marts 2020 06:30 | Af: Ritzau Info
 

Foråret er kommet, og med det leveres VesselView Mobile ganske gratis med, når der investeres i en ny Mercury påhængsmotor på over 80 hk.

Pressemeddelelse fra Jørgensen & Dahl A/S

Det er i den grad godt nyt til de danske bådejere. Der er ingen tvivl om, at det er en gevinst at have VesselView Mobile ombord, specielt når der fokuseres på de sikkerheds- og miljømæssige aspekter samt pleje af sine sociale netværk under sejladsen.

VesselView er Mercury’s system, der via en kommunikationsenhed forbinder din smartphone med bådens motor, og samtidigt er opkoblet på en web-portal. VesselView Mobile virker både på iPhone og Android-enheder, og giver masser af hjælp til bådejerne.

Sikkerhedsmæssig gevinst

Under sejlads vil brugeren opleve følelsen af endnu bedre sikkerhed, idet man altid kender motorens status. Skulle der opstå problemer kan fejlkoder nemt udlæses og med kortet i VesselView Mobile, er det nemt at lokalisere nærmeste forhandler, oplyse fejlkoder og derved få hurtig assistance.

Der er vel dybest set ikke noget værre end at løbe tør for brændstof, når man er på vandet? Den frygt fjernes med VesselView Mobile, idet både brændstofforbrug og -status kan aflæses undervejs.

Fordi man altid kender motorstatus, er det endnu nemmere at planlægge service hos forhandleren på det tidspunkt, der passer bedst.

Med andre ord, bliver sejladsen i endnu højere grad præget af tryghed.

Mere miljørigtig

Som allerede nævnt kan brændstofforbruget følges under sejlads. Med den viden er der god mulighed for at finindstille motoren til maksimal ydelse og derigennem forbedre brændstoføkonomien yderligere.

Jo mindre brændstof, jo bedre er det i sagens natur for miljøet.

Hurtig deling af oplevelser på FaceBook

Dejlige oplevelser med Mercury på vandet skal helt sikkert deles med andre. Med VesselView Mobile er det let og hurtigt at dele billeder, hastighed og andre motordata med vennerne på Facebook.

FAKTA

Overblik på mobilen

Når VesselView Mobile benyttes på mobilen, er der fuldt overblik med tydelige ikoner og menuer, som giver adgang til de vigtigste data på motoren. Dataene er afhængige af den enkelte motor-variant.

  • Omdrejninger på motor
  • Aktuel benzinstand i tanken
  • Forbrugt benzin på turen
  • Hvor langt og i hvor lang tid, du kan sejle på resten af dit tilgængelige brændstof

Motortilstand

Detaljerede oplysninger om motorens tilstand under sejlads

  • Brændstof og brændstof-flow
  • Vandtemperatur
  • Kølevand tryk
  • Detaljerede oplysninger om fejlkoder

Direkte kontakt til support

Skal du bruge hjælp, når du er på vandet, er der god hjælp at hente i appen, der viser:

Mulighed for at markere din favoritforhandler, så du hurtigt kan få oplysninger

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/gratis-vesselview-mobile-fra-mercury?releaseId=13589521

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu