ANNONCE

PRM / Gratis virtuel konference: Mere brugervenlig sundhedssektor med visuelle virkemidler

21. september 2020 13:54 | Af: Ritzau Info
 

Konferencen Animated Health, som er en del af Viborg Animations Festival, stiller skarpt på, hvordan animation og visuelle virkemidler kan skabe mere brugervenlighed i sundhedssektoren.

Pressemeddelelse fra VIA University College

Klar og tydelige kommunikation i sundhedsvæsnet har vist sig vigtigere end nogensinde under coronakrisen – og det er netop temaet for den virtuelle konference Animated Health, som er en del af Viborg Animations Festival.

Her er fokus på, hvordan animation og visuelle effekter kan bruges som redskab til klar patientkommunikation.

“Traditionelt har breve og pamfletter været formen på sundhedssektorens information til patienter og pårørende. Men mennesker er forskellige, og den skriftlige kommunikation stiller store krav til dem, der modtager den. Animation og visuel formidling er derfor et effektivt redskab til at udvikle bedre sundhedskompetencer. Vi kender alle udtrykket “et billede siger mere end 1000 ord” – og det gælder også for patientkommunikation. Derfor er det fokus for årets Animated Health-konference,” fortæller Henriette Svenstrup Jensen, der er projektleder i Viborg Kommune, der sammen med The Animation Workshop, VIA står bag konferencen.

Virtuelle oplæg – gratis

Grundet netop coronakrisen foregår årets konference virtuelt med videoklip – og derfor er den gratis.

“Vi har en lang række spændende oplæg fra forskellige dele af sundhedssektoren, der har arbejdet med animation og visuel formidling. Det hele er tilgængeligt på vores hjemmeside som også løbende udbygges med spændende cases, så man selv kan tilgå materialet, når man har tid,” fortæller Henriette Svenstrup Jensen.

Animated Health-konferencen henvender sig til alle, som arbejder i sundhedssektoren – offentlig eller privat – og som ønsker inspiration og gode forslag til, hvordan sundhedskompetencerne blandt patienter og pårørende kan løftes.

Alle oplæg kan ses gratis på hjemmesiden www.animatedhealth.dk

Kontakt:

Henriette Svenstrup Jensen
Projektleder Animation
Viborg kommune
Tlf. 87878618
Mail: henje@viborg.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/gratis-virtuel-konference-mere-brugervenlig-sundhedssektor-med-visuelle-virkemidler?releaseId=13600357

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu