ANNONCE

PRM / Grønbech ansætter erfaren grøn kommunikationsrådgiver

17. november 2020 11:35 | Af: Ritzau Info
 

Grønbech PR og kommunikation styrker sine kompetencer indenfor strategisk storytelling, der længe har været en signatur for bureauets arbejde. Samtidigt får bureauet en stærk profil med spidskompetencer indenfor bæredygtig kommunikation.

Pressemeddelelse fra Grønbech PR

Anja Christophersen er 1. november ansat som seniorkommunikationsrådgiver hos Grønbech PR og kommunikation.

Hos Grønbech skal hun styrke bureauets kunderelationer og rådgive specialistvirksomheder inden for byggeri, byggevarer og værktøj, industri, velfærdsteknologi, ejendomme og finans samt FinTech.

Anja Christophersen har arbejdet med strategisk positionering, digitalisering, kunderejser og pressehåndtering, og kommer med mere end 10 års kommunikationserfaring fra både private og offentlige virksomheder.

Hendes erfaring med social ansvarlighed, grøn omstilling og FN’s verdensmål har hun erhvervet i både Danmark og Arktis. Desuden har hun en forkærlighed for at hjælpe virksomheder med at øge kendskabet og styrke omdømmet gennem strategisk kommunikation, branding og bæredygtighed.

Anja Christophersen har en kandidatgrad i kommunikation fra RUC og har desuden tidligere arbejdet som journalist i seks år. Hun kommer til Grønbech fra en Merkur Andelskasse.

Hun er 48 år. Privat bor hun med ægtefællen Mads og deres tre børn i Roskilde.

Kontakt:

For mere information kontakt:

Direktør Susanne Grønbech, mobil 4033 0555, mail: sl@groenbech.com.

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/gronbech-ansaetter-erfaren-gron-kommunikationsradgiver?releaseId=13604471

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu