ANNONCE

PRM / Grønbech henter erfaren kommunikationsprofil

21. februar 2020 14:21 | Af: Ritzau Info
 

Mikael Winkler, der blandt andet kommer med mangeårig erfaring som pressechef i bagagen, er netop tiltrådt som seniorkommunikationsrådgiver hos kommunikationsbureauet Grønbech PR og Kommunikation, der hører hjemme i Dragør.

Pressemeddelelse fra Grønbech PR

Det er en erfaren kommunikationsprofil, der netop er tiltrådt i det Dragør-baserede kommunikationsbureau Grønbech PR og Kommunikation. Mikael Winkler, 54, har en baggrund som såvel journalist, redaktør og mangeårig pressechef.

“Vi har konstant fokus på vækst og på, hvordan vi kan udvide vores services og gøre en forskel for både eksisterende og nye kunder. Med Mikael og hans omfattende erfaring ombord er jeg meget fortrøstningsfuld i forhold til, at vi når de strategiske mål, vi har sat for virksomheden,” siger direktør i Grønbech PR og Kommunikation, Susanne Lindø Grønbech.

Susanne Lindø Grønbech fremhæver ikke mindst Mikael Winklers mangeårige arbejde med at udvikle kommunikationsstrategier og hans erfaring med at formidle nichepræget og svært tilgængeligt fagstof som et godt match til Grønbech PR og Kommunikations fokus på at levere kommunikationsløsninger til specialistvirksomheder.

Over 16 års erfaring med presse- og kommunikationsarbejde
Mikael Winkler er uddannet journalist og har arbejdet i både dagblads-, ugeblads- og magasinbranchen. Han har desuden et solidt erfaringsgrundlag med mere end 16 års presse- og kommunikationsarbejde i bankernes interesseorganisation Finansrådet (nu Finans Danmark), herunder gennem hele finanskrisen, og han har et veludviklet netværk i erhvervspressen.

De senere år har han som selvstændig tilbudt kommunikations- og presserådgivning til virksomheder, herunder rådgivning om, udarbejdelse og eksekvering af virksomhedens kommunikationsstrategi, ligesom han har været medstifter af og redaktør på nichemediet Complidia, der leverer nyheder om bl.a. finansiel regulering og GDPR. Privat er han gift og bosat med journalist og kommunikationsrådgiver Pernille Marott i Hvidovre, og sammen har de fire børn.

“Jeg glæder mig virkelig til at bringe mine kompetencer i spil hos Grønbech PR og Kommunikation, der med sit jordbundne afsæt og solide historik og fundament i høj grad synes at komplementere de værdier og den måde at drive forretning på, som jeg lægger vægt på,” siger Mikael Winkler.

Grønbech PR og Kommunikation er etableret i Dragør i 2007 af Susanne Lindø Grønbech og hendes nu afdøde mand Karl Erik Grønbech. Bureauet leverer full service PR- og kommunikationsløsninger til primært specialistvirksomheder og har de seneste fem år haft en vækst på 40procent.

Yderligere oplysninger:
Direktør Susanne Grønbech, mobil 4033 0555, mail: sl@groenbech.com.

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/gronbech-henter-erfaren-kommunikationsprofil?releaseId=13588500

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu