ANNONCE

PRM / Hæder til idrætsudøvere og foreningsledere

7. december 2020 08:56 | Af: Ritzau Info
 

Tirsdag d. 8. december uddeles Idrætsprisen for 2019, prisen for særligt bemærkelsesværdige idrætspræstationer 2019 og Foreningslederprisen 2019

Pressemeddelelse fra Hjørring Kommune

Formand for Fritids- og Folkeoplysningsudvalget Børge Bech siger:

– Jeg ser hvert år frem til at hædre kommunens idrætsudøvere og foreningsledere. Vi sætter fra kommunens side stor pris på det kæmpe arbejde, der udføres på frivillig basis i foreningerne og de idrætspræstationer, som de nominerede knokler for i det daglige og som er med til at gøre Hjørring Kommune kendt ud over kommunegrænsen.

Kandidaterne er udvalgt blandt indstillinger fra foreningerne og 70 personer vil modtage Hjørring Kommunes Idrætspris. For at modtage idrætsprisen skal udøvere f.eks. have vundet officielle dansk el. jysk mesterskab eller sat officiel danmarksrekord.

Men der uddeles også andre skuldeklap.

– Juryen har i år valgt at give foreningslederprisen til 2 modtagere. Prisen gives til en leder, der har ydet en særlig indsats i foreningslivet og i år var juryen enige om, at der var plads til 2 modtagere selvom alle, der yder en indsats i kommunens foreningsliv jo fortjener en påskønnelse” fortsætter Børge Bech.

Et stor MEN i år er dog, at Idrætsprisen ikke uddeles ved et arrangement som tidligere år og ej heller med håndtryk.

– Vi følger Myndighedernes anbefalinger og må derfor i år alene invitere foreningslederne ind til afhentning af pokal og diplom til modtagerne. Herefter vil foreningsledere sørge for den videre overrækkelse. Vi håber, at vi i løbet af 2021 kan invitere modtagerne ind til et festligt arrangement, fortæller Mette Lærke Bräuner, chef for Fritid, Udvikling og Administration.

I år går formandens tale til modtagerne virtuelt og kan ses på Hjørring Kommunes hjemmeside fra tirsdag d. 8. december kl. 18.00. Her offentliggøres også listen over modtagere af idrætspriser og foreningslederpriser.

Diplom og pokal gives som et bevis på, at Hjørring Kommune sætter stor pris på det kæmpe arbejde, der lægges i den frivillige sektor for at gøre Hjørring Kommune kendt ud over kommunegrænsen.

Kontakt:

For yderligere oplysninger kontakt Formand for Fritids- og Folkeoplysningsudvalget Børge Bech, tlf. 41 93 77 03 eller chef for Fritid, Udvikling og Adminsitration Mette Lærke Bräuner på tlf. 41 22 38 04

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/haeder-til-idraetsudovere-og-foreningsledere?releaseId=13605764

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu