ANNONCE

PRM / Halstørklæderne er på vej ind igen som gaver

18. oktober 2020 05:01 | Af: Ritzau Info
 

Halstørklæder har tidligere været regnet for en lidt kedelig gave, men med de mange forskellige former for materialer og farver, du kan vælge imellem i dag, er det faktisk blevet en virkelig god gave at give.

Pressemeddelelse fra Shopfinity

Hvis du tidligere ikke vidste, hvad du skulle give din mor eller bedstemor i gave, er der helt sikkert en af dine venner, der har foreslået: Du kan jo altid give hende et halstørklæde. Det blev dermed en lidt upersonlig nødløsning at give et halstørklæde i gave.

Men de senere år er der dukket mange nye former for halstørklæder op. Det er både i forhold til nye mønstre og farver og i forhold til anderledes materialer. Halstørklæderne er derfor på vej ind igen som gaver.

Du kan derfor give dem til både jul og fødselsdage – men skal selvfølgelig stadig sørge for ikke at overdrive. Så mange halstørklæder har en person jo heller ikke brug for.

Halstørklædet er en gave, der kan bruges i lang tid

Det er kun en fordel for dig, der gerne vil give en gave, der kan bruges i mange år fremover, at du kan give et tørklæde. For hvis du sørger for at købe et halstørklæde i nogle farver, der vil være populære i flere år fremover, kan du være sikker på, at modtageren vil kunne gå med det i lang tid.

Vil du i højere grad sikre, at det er et halstørklæde, som modtageren kan bruge ofte, kan du vælge nogle tyndere materialer. Det kan for eksempel være silke. Dermed kan modtageren både bruge det om sommeren og om vinteren. Giver du et uldhalstørklæde, vil det kun være muligt at bruge det om vinteren.

Det er altså både en stor fordel for dig og for dem, du giver gaver til, at det nu igen er blevet in at give halstørklæder i gave. Så længe du selvfølgelig tænker over, at det skal være et halstørklæde, der passer til modtageren.

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/halstorklaederne-er-pa-vej-ind-igen-som-gaver?releaseId=13602506

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu