ANNONCE

PRM / Hands-on Live kommer til Aars

18. september 2020 12:43 | Af: Ritzau Info
 

Identitet, autoritet og en særlig ‘superkraft’. Det får man med en erhvervsuddannelse i industrien, og det er også det budskab, der i fokus, når Hands-on Live besøger Erhvervsskolerne Aars.

Pressemeddelelse fra Industriens Uddannelser

En ny måde at vise hvad erhvervsuddannelser kan

Hands-on Live åbner dørene for et liveshow spækket med indslag, som vises for et livepublikum af elever fra 10. klassecenter Vesthimmerland.

Pressen inviteres til at deltage til arrangementer, som finder sted:

Torsdag den 24. september kl. 12

Østre Boulevard 10, Aars

Af hensyn til grænsen for forsamlinger, er det vigtigt at sende besked om deltagelse til skolen eller til Hands-on.

Showet bliver også streamet på Youtube og Twitch, så det kan følges af uddannelsessøgende unge over hele landet.

Showets vært, Nicholas Kaiser, som er kendt fra morgenradio på The Voice, tager publikum igennem forskellige indslag i løbet af showet, hvor publikum vil møde passionerede lærlinge og elever fra erhvervsskolen, som skal konkurrere i fagene entreprenørmaskinmekaniker/landbrugsmaskinmekaniker og handel.

I showet er der også mulighed for at følge unge ambitiøse rollemodeller fra forskellige uddannelser og praktiksteder i industrien. Rollemodellerne fortæller i små videoer om netop deres erhvervsuddannelse, hvorfor den er spændende og hvilke muligheder den giver dem.

– Vi har valgt at lægge hus til Hands-on Live, fordi vi ser det som en god mulighed for at få synliggjort vores erhvervsuddannelser. Hands-on Live er et godt og nytænkende supplement til den vejledning og de aktiviteter vi i øvrigt tilbyder her på Erhvervsskolerne Aars, siger uddannelseschef Aksel Gaardsted Christiansen.

Støttet af Nordea-fonden

Bag Hands-on Live står DI, Dansk Metal, HK Privat, 3F og Teknisk Landsforbund. Projektet bliver desuden støttet af Nordea-fonden

– Der er tale om et nyt og banebrydende projekt, som vil italesætte og vise erhvervsuddannelserne på en helt anden måde, end eleverne og de voksne omkring dem både i skolen og hjemmet tidligere har set. Det bliver spændende følge hvordan Hands-ons anderledes tilgang og utraditionelle ‘vejledning’ virker og trænger igennem til de unge, siger direktør Henrik Lehman Andersen, Nordea-fonden.

Hands-on kan sende video og billeder for dagen efterfølgende.

Kontakt:

Projektkonsulent Louisa Riesel tlf.: 21 89 48 00 email: lri@iu.dk

Minna Hjort Jespersen
Erhvervsskolerne Aars
Tlf.: 61 55 40 64
mhj@erhvervsskolerne.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/hands-on-live-kommer-til-aars?releaseId=13600279

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu