ANNONCE

PRM / Hands-on Live kommer til Randers

30. september 2020 16:42 | Af: Ritzau Info
 

Identitet, autoritet og en særlig ‘superkraft’. Det får man med en erhvervsuddannelse i industrien, og det er også det budskab, der i fokus, når Hands-on Live besøger Tradium torsdag den 1. oktober.

Pressemeddelelse fra Industriens Uddannelser

En ny måde at vise hvad erhvervsuddannelser kan

Hands-on Live åbner dørene for et liveshow spækket med indslag. Showet bliver streamet fra kl. 12 på YouTube og Twitch, så det kan følges af uddannelsessøgende unge over hele landet. Dertil vil unge elever fra Tradium være publikum ved selve showet.

På grund af forsamlingsforbuddet er det ikke muligt for pressen at deltage ved arrangementet, men Hands-on kan sende billeder og video efterfølgende.

Showets vært, Nicholas Kaiser, som er kendt fra morgenradio på The Voice, tager publikum igennem forskellige indslag i løbet af showet, hvor publikum vil møde passionerede lærlinge og elever fra erhvervsskolen, som skal konkurrere i fagene smed og overfladebehandler.

I showet er der også mulighed for at følge unge ambitiøse rollemodeller fra forskellige uddannelser og praktiksteder i industrien. Rollemodellerne fortæller i små videoer om netop deres erhvervsuddannelse, hvorfor den er spændende og hvilke muligheder den giver dem.

– Vi lægger hus til Hands-on Live, fordi vi ser det som en god måde at fremvise, hvad vores erhvervsuddannelser egentlig går ud på. Hands-on Live er derfor et godt supplement til den vejledning og de aktiviteter vi i øvrigt har her på Tradium, forklarer uddannelseschef Lars Bagger Hansen.

Støttet af Nordea-fonden

Bag Hands-on Live står DI, Dansk Metal, HK Privat, 3F og Teknisk Landsforbund. Projektet bliver desuden støttet af Nordea-fonden

– Der er tale om et nyt og banebrydende projekt, som vil italesætte og vise erhvervsuddannelserne på en helt anden måde, end eleverne og de voksne omkring dem både i skolen og hjemmet tidligere har set. Det bliver spændende følge hvordan Hands-ons anderledes tilgang og utraditionelle ‘vejledning’ virker og trænger igennem til de unge, siger direktør Henrik Lehman Andersen, Nordea-fonden.

Covid-19 og corona: I samarbejde med erhvervsskolerne indretter Hands-on sig efter de anbefalinger og krav, der udstedes af myndighederne for at sænke risikoen for smittespredning. Det betyder bl.a. at det ikke er alle steder, at Hands-on Live kan holdes for et publikum af elever fra grundskolen.

Kontakt:

Projektkonsulent Louisa Riesel tlf.: 21 89 48 00 email: lri@iu.dk

Johannes Simonsen
Uddannelsesleder
Tradium
41 88 00 92
jsi@tradium.dk

Ulrik Burhøj Jepsen
Kommunikatør
Tradium
50 52 96 87
ubj@tradium.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/hands-on-live-kommer-til-randers?releaseId=13600950

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu