ANNONCE

PRM / Hanne Zingenberg er tiltrådt som ny hospitalschef for Aleris-Hamlets hospital i Søborg

16. juli 2020 08:00 | Af: Ritzau Info
 

53 årige Hanne Zingenberg tiltrådte d. 13. juli som ny hospitalschef for Aleris-Hamlet København, som med mere end 11.000 operationer om året er det største af Aleris-Hamlets 6 privathospitaler.

Pressemeddelelse fra Aleris-Hamlet Hospitaler

Hanne Zingenberg kommer fra en stilling som hospitalschef på Privathospitalet Danmark. En stilling som hun med succes har bestredet siden 2012.

Hanne Zingenberg er oprindeligt uddannet lægesekretær, og har flere ledelsesuddannelser bag sig bl.a. Diplomuddannelse i ledelse fra IH, projektledelse etc. fra Rambøll m.fl. Hun har desuden erfaring fra stillinger som Sekretariatschef hos Privathospitalet Danmark og som Klinikchefsekretær på Rigshospitalet.

“Det er en erfaren leder med stor viden om vores kerneforretning og branche, der træder ind ad døren, og hun vil kunne bidrage med en stor viden om optimal hospitalsdrift, siger adm. direktør Michael Gram Kirkegaard.

Netop disse kompetencer kommer i spil i forbindelse med, at hospitalet i løbet af efteråret udvider med 3 moderne operationsstuer samt flere ambulatorierum og dagskirurgiske pladser som følge af flytning af alt aktivitet fra Parken til Søborg.

“Jeg glæder mig utrolig meget til at blive en del af Danmarks største privathospital og sammen med kompetente medarbejdere inden for mange fagområder at sikre den bedste kundeoplevelse hos os og samtidig bidrage til den fælles udvikling af fremtidens sundhedsvæsen”, udtaler Hanne Zingenberg.

Kontakt:

Pressekoordinator
Birgitte Hoffmann
+45 2968 7665

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/hanne-zingenberg-er-tiltradt-som-ny-hospitalschef-for-aleris-hamlets-hospital-i-soborg?releaseId=13596942

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu