PRM / Happy Helper A/S offentliggør nøgletal for selskabets aktivitet i august

3. september 2018 09:31 | Af: Ritzau Info
 

Den digitale platform Happy Helper A/S kan i dag offentliggøre nøgletal for selskabets omsætning i august.

Pressemeddelelse fra Happy Helper

Aktiviteten på platformen nåede i august nye højder, da selskabet for første omgang oplevede en omsætningsbase på over 3 millioner kr på en enkel måned. Dermed er omsætningsbasen i august steget med 147,9%i forhold til omsætningsbasen for samme måned sidste år.

Selskabet har i samme periode oplevet en stigning på257,9% i dækningsbidraget i forhold til samme måned sidste år.

Med dagens tal fastholder selskabet sit målsætning om en årlig omsætning i omsætningsbasen indenfor intervallet på 25-30 millioner, sådan som selskabet meldte ud i sit prospekt tidligere i år.

– Jeg er glad for, at vi en måned før årsregnskabet kan se, at vi vil afslutte året inden for det interval på 25 til 30 millioner kr, som vi meddelte i vores prospekt. Jeg er stolt af, at vi har sat nogle ambitiøse mål, som vi holder. Vi implementerer den nødvendig teknologi, udvikler selskabet og holder vores væksttal, siger Dennis Forchhammer, CEO i Happy Helper A/S

Happy Helper A/S offentliggør månedlige nøgletal for selskabet aktivitet den første hverdag i måneden. Der er ikke tale om reviderede tal. Selskabet offentliggør helårregnskab d. 15 oktober.

Kontakt:

Public Affairs & Presse Martin Pelle tlf.: +45 53 63 93 10 email: mp@happyhelper.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/happy-helper-as-offentliggor-nogletal-for-selskabets-aktivitet-i-august?releaseId=13463335

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu