PRM / Happy Helper offentliggør nøgletal – vokser midt i årets sløveste måned

1. august 2018 09:47 | Af: Ritzau Info
 

Selvom feriestemningen er skyllet hen over Danmark, så voksede Happy Helpers omsætning i juli. Det viser dagens nøgletal fra den digitale platform, der formidler privat rengøring.

Pressemeddelelse fra Happy Helper

Juli er feriemåned i Danmark, hvor danskerne tager i sommerhuset eller på udenlandsrejser. Det har dog ikke ramt den hastig voksende digitale platform Happy Helper, der formidler privat rengøring. Selskabet kan i dag offentliggøre tal for aktiviteten i juli, der viser en omsætning på 2.445.000 Dkk i feriemåneden alene.

– Vi ved af erfaring, at juli er årets sløve måned, men vi har oplevet en vækst på 106 % i antal af rengøringer i forhold til juli sidste år. Samtidig vokser vores omsætningsbase og dækningsbidraget med henholdsvis 126 % og 226 %. På almindelig dansk betyder det, at vi ikke blot får flere brugere, men samtidig har fået optimeret vores arbejdsgange, så vi tjener mere på hver enkel transaktion, fortæller Dennis Forchhammer, CEO i Happy Helper.

Den unge virksomhed har haft travlt siden lanceringen af platformen i 2016. Dagens nøgletal er de seneste i rækken af offentliggørelser, som viser vokseværk i virksomheden, der i dag er oppe på 27 ansatte til at drive og udvikle platformen.

– Vi har benyttet sommeren til at implementere og opdatere en række funktioner på platformen, der giver brugerne mere flexibilitet og en endnu bedre oplevelse på platformen, fortæller Dennis Forchhammer.

Kontakt:

Public Affairs & Presse Martin Pelle tlf.: +45 53 63 93 10 email: mp@happyhelper.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/happy-helper-offentliggor-nogletal—vokser-midt-i-arets-sloveste-maned?releaseId=13278518

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu