ANNONCE

PRM / Heldig vestjyde vinder milliongevinst

3. april 2020 12:54 | Af: Ritzau Info
 

Med en indsats på 25 kroner har en vestjyde vundet en million skattefri kroner efter at have spillet talspillet Keno.

Pressemeddelelse fra Danske Spil A/S

4, 14, 18, 31, 35, 56, 65, 66, 68.

Disse ni tal blev forleden en million kroner værd.

Milliongevinsten blev vundet af en person var Vejen Kommune, der via sin mobil havde spillet Million Keno, der udbydes af Danske Spil.

I Million Keno køber man fem rækker med ni tal for 25 kroner, og hvis én af talrækkerne er blandt de 20 udtrukne vindertal, udløser det en million skattefri kroner.

Og der var altså gevinst på en af talrækkerne, og dermed kan den heldige vestjyde se frem til at få sat en million kroner ind på bankkontoen.

“Hvis man er heldig, kan man vinde rigtig mange penge i Danske Spils lotterispil. I aften er der fx hele 570 millioner kroner i 1. præmiepuljen i Eurojackpot. Men Keno er faktisk det talspil, der giver den største chance for at vinde en million, og det har en heldig vestjyde altså haft glæde af,” siger Thomas Bille Winkel, pressechef i Danske Spil.

Der trækkes tal hver dag i Keno, som man bl.a. kan spille i Lotto appen og på danskespil.dk.

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/heldig-vestjyde-vinder-milliongevinst?releaseId=13591340

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu