ANNONCE

PRM / Henrik Sass Larsen indstilles som ny bestyrelsesformand i Det Danske Klasselotteri A/S

9. oktober 2020 17:00 | Af: Ritzau Info
 

Administrerende direktør for DVCA vil blive udpeget som ny bestyrelsesformand for Det Danske Klasselotteri A/S ved en ekstraordinær generalforsamling sidst i oktober måned. Henrik Sass Larsen vil overtage posten efter økonomidirektør og tidligere minister Peter Christensen, der har været Klasselotteriets formand siden 2018. Udpegningen sker i forlængelse af, at Peter Christensen i juni 2020 indtrådte som bestyrelsesformand i Danske Spil A/S.

Pressemeddelelse fra Det Danske Klasselotteri

Foruden stillingen som administrerende direktør for DVCA (Brancheforeningen for virksomhedsinvestorer i Danmark) er Henrik Sass Larsen medlem af bestyrelsen for Nordsøenheden. Henrik Sass Larsen har tidligere været medlem af bestyrelsen i Nationalbanken (2015-2019), erhvervs- og vækstminister (2013-2015) samt mangeårigt medlem af Folketinget for Socialdemokratiet (2000-2019).

Fakta om Det Danske Klasselotteri A/S

· Det Danske Klasselotteri A/S er ejet 100 % af den danske stat.
· Klasselotteriet er Danmarks ældste lotteri – stiftet i 1753
· I 1992 blev Klasselotteriet omdannet til et statsligt aktieselskab
· Klasselotteriets overskud går til udlodningsmidlerne, der fordeles til en lang række gode formål, herunder idræt, kultur og andre almennyttige formål.

Kontakt: Direktør Elisabeth Rask Jørgensen, 20448789, erj@klasselotteriet.dk

Kontakt:

Kontakt: Direktør Elisabeth Rask Jørgensen, 20448789, erj@klasselotteriet.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/henrik-sass-larsen-indstilles-som-ny-bestyrelsesformand-i-det-danske-klasselotteri-as?releaseId=13602190

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu