ANNONCE

PRM / Her er de: De bedste barnevogne i 2020

20. juli 2020 14:15 | Af: Ritzau Info
 

Få inspiration til at finde den helt rigtige barnevogn ved at se på, hvilke barnevogne der er bedst i test i 2020.

Pressemeddelelse fra KH-Online

Når du skal have et barn, er det naturligt, at du har lyst til at give ham eller hende alt det bedste i verden. Det gælder selvfølgelig også for en god barnevogn, hvor den lille kommer til at tilbringe rigtig mange timer hver dag.

Men hvilken barnevogn skal du lige vælge? Det er selvfølgelig vigtigt, at du ser på, hvad dine behov er. Bor du i byen, vil en mindre barnevogn, der er nem at manøvrere rundt med, være at foretrække. Bor du mere landligt, er det vigtigt, at det er en barnevogn med store og robuste hjul, der kan forcere grus og mudder.

Du kan få stor hjælp til at finde den helt rette barnevogn ved at se på, hvilke barnevogne der er bedst i test. Der er både set på sikkerheden og praktikken, og du kan derfor føle dig tryg ved, at det er et godt valg.

De bedste barnevogne i test i 2020

Der findes en række forskellige sider på nettet, hvor du har mulighed for at finde tests af barnevogne. Når du ser på dem, er det selvfølgelig vigtigt, at du prøver at sætte dig ind i, hvilken barnevogn der vil passe til din situation.

  • Odder North er en meget praktisk barnevogn, der kan bruges, indtil dit barn er 3 år gammel. Den er meget robust og har en høj sikkerhed – og så ser den godt ud.
  • Emmaljunga Big Star Supreme er en anden praktisk barnevogn, der kan bruges, til barnet er 3 år. Den har et tidløst design, der gør den perfekt til dig, der planlægger flere børn.
  • Stokke Trailz barnevognen er skabt, så barnet ligger højt, og du derfor kan have øjenkontakt med ham eller hende. Den har et kortere liggemål, hvilket gør den nem at have med i små biler.
  • Mustsy Igo barnevognen er fremstillet af genbrugsplast og er derfor meget bæredygtig. Den er lille og kompakt og derfor perfekt til dig, der bor i byen.

Som du kan læse, er der altså stor forskel på de forskellige barnevogne. Alle vogne i testen udmærker sig ved at være meget sikre og samtidig have et flot design.

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/her-er-de-de-bedste-barnevogne-i-2020?releaseId=13597083

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu