ANNONCE

PRM / Her kan du finde barnevogne til en billig pris i 2020

27. juli 2020 20:00 | Af: Ritzau Info
 

Vil du finde en billig barnevogn, er det en god ide, at du enten køber en brugt eller holder øje med, hvornår de forskellige forhandlere har udsalg.

Pressemeddelelse fra KH-Online

Skal du have en lille ny i 2020, kan du hurtigt ende med at bruge rigtig mange penge på det. Babyindustrien ved nemlig, at du gerne vil give din baby det allerbedste – og de tager sig derfor godt betalt for det. Det gælder selvfølgelig også for barnevogne.

Du vil dog nemt kunne finde en brugt kvalitetsbarnevogn, der ikke er særlig slidt. Derfor vil du ofte have mulighed for at finde modeller fra de gode mærker til en meget billig pris brugt. Dermed kan der være mange penge at spare for dig på babyens nye øse.

Gode steder at købe barnevognen brugt

Der er en række forskellige steder, hvor du har mulighed for at finde en barnevogn brugt. Nogle af de mest populære steder i 2020 er:

  • DBA
  • Reshopper
  • Børneloppen

Derudover findes der en række grupper på Facebook, hvor du har mulighed for at købe eller få babyudstyr igennem. De fleste er oprettet som lokale grupper, så det er en god ide, at du holder øje med dem, der er i dit område.

Hold øje med barnevogne på udsalg

Vil du gerne have en helt ny barnevogn uden at betale for meget for den, er det en god ide for dig, at du holder øje med, hvornår de forskellige forhandlere har barnevogne på udsalg. Du kan for eksempel abonnere på deres nyhedsbreve og dermed få information om det.

Når du vil finde en barnevogn på udsalg, er det bedst, at du er åben i forhold til, hvilken model og mærke du gerne vil have. Dermed vil det være nemmere for dig at finde en.

Ved at tænke dig lidt om kan du altså spare rigtig mange penge på din babys karet og samtidig få en, der både er praktisk, ser smart ud og er 100 % sikker.

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/her-kan-du-finde-barnevogne-til-en-billig-pris-i-2020?releaseId=13597148

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu