PRM / Historisk CPH Half

16. september 2018 14:57 | Af: Ritzau Info
 

Tiderne ved den fjerde udgave af Copenhagen Half Marathon var historiske, og både kvindernes og mændenes flet skrev sig ind i historiebøgerne

Pressemeddelelse fra Sparta Atletik og Motion

Der var op til den fjerde udgave af CPH Half Marathon snakket meget om, at elitefeltet var historisk stærkt, og det viste sig at holde stik. Selvom det ikke blev til en verdensrekord, så var tiderne alligevel historisk hurtige.

Hos kvinderne var det hollandske Sifan Hassan, som løb sig selv og CPH Half ind i historiebøgerne. Med den fantastiske tid på 65.15 minutter smadrede hun den gamle europarekord med et minut og 10 sekunder.

Fantastisk bredde

Hos mændene blev det ikke til en enkelt rekord, men her var det også bredden og niveauet af elitefeltet, som havde vak stor opsigt før CPH Half. Tiderne beviste, at bredden aldrig før var set større. Med otte løber under de magiske 60 minutter og en vindertid på 59.06 minutter sat af kenyanske Daniel Kipchumba, var der tale om et fantastisk race. Nummer ti blev kenyanske Alexander Mutiso i tiden 60.11 minutter, og det er aldrig før sket, at ti løbere har løbet så hurtigt i det samme løb.

Kontakt:

PR- og Pressemedarbejder Martin van Dijk tlf.: 26292691 email: martin@sparta.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/historisk-cph-half?releaseId=13560614

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu