ANNONCE

PRM / Hjælp til forældre med børn der dyrker idræt på højt niveau

20. februar 2020 08:00 | Af: Ritzau Info
 

Det kan være svært at være forældre til et barn, der dyrker elitesport. Det ved man hos Sparta Atletik & Motion, som derfor har indgået et samarbejde med Mental Motion.

Pressemeddelelse fra Sparta Atletik og Motion

Det er ikke altid let at være forældre til et barn, der dyrker elitesport. Der er mange ting at holde styr på, når en hverdag med arbejde, indkøb, madlavning, familie, venner og diverse praktiske gøremål skal balanceres med, at ens barn måske træner 4-5 gange om ugen, hvor man selvfølgelig også gerne vil bakke op og følge med. En udfordring man kan stå med ligegyldigt om ens barn dyrker, svømning, fodbold, atletik eller noget helt fjerde.

Derfor har Sparta Atletik & Motion nu indgået et samarbejde med Mental Motion, som giver gratis adgang til deres online service ‘Sidelinjen’.

“Sidelinjen – støt dit barns talent” er en online service til forældre, som gerne vil hjælpe deres barn bedst muligt i sporten. Servicen er gratis og består af en lang række artikler og podcasts. Derudover får man også adgang til et lukket forum, hvor man træffer de svære valg om skole og fremtid. Derudover indeholder sidelinjen en masse viden om kost, sundhed og krop med specifikt fokus på det unge talent,” siger Janne R. Mortensen, sportspsykolog og stifter af Mental Motion.

Hjælp fra professionelle

Hos Sparta Atletik & Motion giver det rigtig god mening, at man nu kan tilbyde denne mulighed til forældrene, da det giver dem meget bedre grundlag for at støtte deres børn, så de får mest muligt ud af både skole, sport, venner og familie.

“Vi har i klubben mange børn og unge mennesker, som dyrker atletik på højt niveau, og vi kan se, hvordan mange forældre gør deres bedste for at bakke op, men også kan have svært ved at få det hele til at hænge sammen. Så derfor synes vi, at det er oplagt at indgå et samarbejde med Mental Motion,” siger atletikchef Charlotte Beiter Bomme, som også kender problematikken fra sit eget liv.

“Selvom jeg selv har dyrket atletik på eliteniveau, og arbejder med atletik og unge mennesker i det daglige, så kan jeg da stadigvæk godt komme i tvivl om, hvordan jeg nu bedst støtter mine egne børn, som ligeledes dyrker atletik på eliteniveau, og der kan det være rigtig rart at kunne spare og få input fra nogle, som arbejder med det professionelt i det daglige,” siger Charlotte Beiter Bomme.

Tilbuddet til forældrene er gratis og er allerede i gang.

Kontakt:

PR- og Pressemedarbejder Martin van Dijk tlf.: 26292691 email: martin@sparta.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/hjaelp-til-foraeldre-med-born-der-dyrker-idraet-pa-hojt-niveau?releaseId=13588174

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu