ANNONCE

PRM / Hjemmekarantæne giver ekstra fritid: Poolprojekter hitter i haven

22. april 2020 07:21 | Af: Ritzau Info
 

Den milde vinter har fået danskerne til at drømme om swimmingpool i egen baghave som aldrig før. Med store dele af det arbejdende folk sendt i hjemmekarantæne, har mange nu tid til at gøre noget ved drømmen.

Pressemeddelelse fra PoolOasen

Den allestedsnærværende coronavirus har sendt mange danskere hjem fra arbejde samtidig med, at skoler og daginstitutioner er lukkede, og det er forbudt at samles i større grupper. Den ekstra tid hjemme i privaten har imidlertid haft en positiv indvirken på bygge- og havecentre, som melder om øget efterspørgsel på udstyr til haven.

For tredje år i træk oplever nogle af Danmarks største forhandlere og leverandører rekordstor interesse for endog store poolprojekter i det spæde forår.

– Det kan jo være svært at forestille sig med al den regn, vi har fået i årets første måneder, men vi oplever faktisk meget stor efterspørgsel på såvel klassiske familiepools i stål som eksklusive keramiske pools til haven. Vi oplevede rekordstor interesse for pools i 2018, hvilket så blev overgået i 2019, og allerede nu tegner 2020 til at slå dem begge i efterspørgsel, fortæller Anja Bjørnsen, som forhandler og rådgiver om gør-det-selv poolprojekter hos en af Danmarks førende leverandører af havepools, PoolOasen.dk.

Foråret er ideel timing

Hos Danmarks og Skandinaviens største importør af swimmingpools, Swim & Fun, viser tallene ligeledes tydeligt, at danskernes efterspørgsel på pooltilbehør har været stødt stigende de seneste år. Det drejer sig blandt andet om solfangere samt sol- og havebrusere, hvor salget er steget med over 50 procent i perioden 2015-2019. Disse tal bakkes op af Anja Bjørnsen, som oplever vækst på op til 150 procent i kategorien “solvarme til pool” i samme periode.

Går man med tanker om at kaste sig ud i et haveprojekt af den størrelse, er det også netop nu, man skal rykke, slår Anja Bjørnsen fast.

– Vi ser langt flest projekter starte op i foråret, især nu, hvor man har tid til at komme ordentligt i gang og samtidig kan glæde sig til, at vejret bliver mere sommerligt, når poolen står færdig. Nu ved vi jo ikke, hvor længe landet forbliver lukket ned, men det kan jo hurtigt vise sig, at en pool i egen have bliver et godt alternativ, til den sommerferie, som måske hænger i en tynd tråd. At have pool i egen have er trygt og giver kvalitetstid til familien i en tid, hvor mange begrænsninger er trukket ned over hovederne på os. Og en swimmingpool har man glæde af i mange år, afslutter Anja Bjørnsen.

Har man allerede en pool, som skal gøres klar til sommeren, kan man også bruge PoolOasens 5 tips til en ren pool.

Kontakt:

Anja Bjørnsen
Direktør, PoolOasen.dk
(+45) 21 22 08 85
info@pooloasen.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/hjemmekarantaene-giver-ekstra-fritid-poolprojekter-hitter-i-haven?releaseId=13592006

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu