ANNONCE

PRM / HK: Forslaget fra Finanssektorens Arbejdsgiverforening skal direkte i skraldespanden

17. november 2020 19:58 | Af: Ritzau Info
 

Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA) har i dag foreslået politikerne på Christiansborg at sætte arbejdsmiljøreglerne omkring hjemmearbejde ud af kraft. “Det her forslag bør ryge direkte i skraldespanden” siger næstformand i HK Danmark Martin Rasmussen.

Pressemeddelelse fra HK Danmark

“Selvfølgelig skal vi ikke gå på kompromis med arbejdsmiljøet, selvom coronaen har vendt op og ned på hverdagen. Der skal tværtimod skrues op for indsatsen i en tid hvor muskel- og ledsmerter rammer flere og flere hjemme ved køkkenbordene”, siger Martin Rasmussen.

Ifølge FA er reglerne om indretning af hjemmearbejdspladser alt for strikse, og arbejdsgiverne mener, at det spænder ben for ønsket om at indføre flere hjemmearbejdsdage.

“Vores medlemmer har været dygtige til at omstille sig, og har helt sikkert også appetit på mere fleksibilitet i hverdagen. Men hjemmearbejde må aldrig resultere i skader og nedslidning, som et ordentligt arbejdsmiljø kan forebygge. Det er et stort skridt tilbage på et område, hvor vi for længst burde have taget adskillige skridt fremad”, siger Martin Rasmussen.

Kontakt:

Kommunikationschef Søren Gisselmann tlf.: 24600605 email: soeren.gisselmann@hk.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/hk-forslaget-fra-finanssektorens-arbejdsgiverforening-skal-direkte-i-skraldespanden?releaseId=13604529

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu