PRM / Hold fokus på erhvervslivet

30. november 2018 16:41 | Af: Ritzau Info
 

Finansloven for 2019 handler i vid udstrækning om at bedre forholdene for landets pensionister og stramme udlændingepolitikken. Hos brancheorganisationen TEKNIQ opfordrer man til, at politikerne også husker fortsat at arbejde for at forbedre og forenkle forholdene for dansk erhvervsliv.

Pressemeddelelse fra TEKNIQ Installationsbranchen

Smilene var brede hos regeringen og Dansk Folkeparti, da de sammen kunne præsentere finansloven for 2019 med stort fokus på valgkampsvenlige initiativer som fx stramning af udlændingepolitikken og give et økonomisk løft til landets pensionister.

“Det er naturligt at man med den sidste finanslov inden et folketingsvalg kigger mod initiativer der er tæt på vælgerne. Vi kunne dog godt have ønsket, at finansloven havde rummet endnu flere initiativer, der kan bedre forholdene for dansk erhvervsliv,” siger Niels Jørgen Hansen, adm. direktør hos TEKNIQ Installationsbranchen, som repræsenterer landets el- og vvs-installationsvirksomheder.

Finansloven rummer dog også en række initiativer, der skal reducere bureaukratiet for de danske virksomheder og sænk afgifter – til et samlet beløb på cirka 500 millioner kroner.

“Det er positivt, at man på denne måde hjælper erhvervslivet og den økonomiske vækst. Vi håber så, at tiltagene ikke kommer til at drukne i det kommende års valgkamp men i stedet bliver omsat til konkret handling og en styrket indsats for at give virksomhederne endnu bedre arbejds- og vækstbetingelser fremadrettet. Det gælder ikke mindst opgaven med at sikre det nødvendige udbud af arbejdskraft,” siger Niels Jørgen Hansen.

Kontakt:

Yderligere oplysninger:
Niels Jørgen Hansen, adm. direktør i TEKNIQ, mobil 40 74 43 60

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/hold-fokus-pa-erhvervslivet?releaseId=13564904

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu