ANNONCE

PRM / Huawei: Her er vores korrespondance med de danske ministre

15. juli 2020 19:48 | Af: Ritzau Info
 

I Huawei Danmark kommunikerer vi åbent og ærligt på mange forskellige platforme. En af vores kommunikationskanaler har været en række mails og breve sendt til relevante danske ministre og ministerier, hvor vi på forskellige tidspunkter har inviteret til dialog, forklaret om vores virksomhed og givet vores syn på den nuværende situation på det tele-teknologiske marked her i Danmark.

Pressemeddelelse fra Huawei

De sendte og modtagne breve og mails er som sådan fuldt tilgængelige for alle via offentlighedsloven. De er åbenhjertige og respektfulde, men vi har desværre oplevet, at uddrag af brevene bliver fremhævet og sat ind i en efter vores mening misforstået kontekst i dele af den danske presse.

For at undgå misforståelser og at enkeltdele bliver taget ud af en sammenhæng vælger vi nu at offentliggøre brevene, så alle selv kan læse og danne deres egen mening ud fra det fulde billede.

Rigtig god læselyst.

Med venlig hilsen

Tommy Zwicky
Kommunikationschef, Huawei Danmark

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/huawei-her-er-vores-korrespondance-med-de-danske-ministre?releaseId=13596872

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu