PRM / HUGO får konkurrence : Jesperhus lancerer ny super-skurk

1. august 2018 04:31 | Af: Ritzau Info
 

I en stort anlagt Youtube-føljeton “Jesperhus Mysteriet” har super-skurken “Dr. Træls” skabt ravage i Jesperhus ferieparken på Mors sommeren over, og det har skabt opmærksomhed.

Pressemeddelelse fra Jesperhus

Nogen har lukket for vandet i Jesperhus badeland, nogen vil bygge et parkeringshus lige oven på minigolfbanen og nogen vil bestemme, hvordan børnene skal lege…

I en stort anlagt Youtube-føljeton “Jesperhus Mysteriet” har super-skurken “Dr. Træls” skabt ravage i Jesperhus ferieparken på Mors sommeren over, og det har skabt opmærksomhed.

Dr. Træls er – på alle måder – træls
Jesperhus har dermed fået en ny persongalleri i parkens underholdningsunivers, og lanceringen er ikke gået stille for sig.

Reaktionen fra børnene har været enorm. Både på Jesperhus’ YouTube kanal, men også i selve parken.

– Dr. Træls er en cigarrygende forretningsmand, der foretrækker arbejde frem for ferie, og ro og orden frem for sjov og ballade. På den måde står han i direkte kontrast til alt det, vi gerne vil være i Jesperhus, siger Jonatan Vestbo Gregersen.

Han afviser, at den nye figurs modsatrettede signaler i forhold til Jesperhus’ vision om at være børnenes foretrukne feriested, kan skade dette.

– Ingen helte uden en skurk… Vi har længe ønsket os en skurk til at skabe den nødvendige dynamik og kontrast i de fortællinger, vi laver i parken og på vores Youtube-kanal. Med Dr. Træls kan vi lave tonsvis af nye engagerende fortællinger. Derudover er vi overbeviste om, at vi faktisk kan gøre Jesperhus’ værdier – ferie for børn – endnu mere tydelige ved at have den kedelige, alt for voksne, forretningsmand, der ikke kan finde ud af at holde fri og have det sjovt, repræsenteret i universet, slår Jonatan Vestbo Gregersen fast.

Kalkuleret risiko med “bange-faktor”
Den nye figur er modsætningen på parkens populære børnefigurer Jungledyret Hugo, Rita, Zik & Zak, Frikadelle Kaj og alle de andre.

Jesperhus afviser da heller ikke, at nogle børn kan blive bange for Dr. Træls.

– Det er der helt klart. Derfor er vi også meget påpasselige med brugen af ham. Han skal køres helt ned på jorden. Dr. Træls’ “onde plan” er derfor heller ikke at fange Hugo, som skurkene i Jungledyret Hugo-tegnefilmene. Dr. Træls vil i stedet effektivisere Jesperhus og fjerne alt det sjove og (for ham) unødvendige – hvilket Hugo og børnene selvfølgelig ikke er tilfredse med, siger Jonathan Gregersen.

Dr. Træls kommer fremover til at indgå i Jesperhus’ underholdningsunivers i parkshowene og på parkens populære YouTube kanal, der er landets største indenfor underholdningsparker mv.

Følg Jesperhus på YouTube her :
https://www.youtube.com/jesperhusvideo

Kontakt:

Yderligere information:
Underholdningschef Jonatan Vestbo Gregersen, tlf. 5128 8945

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/hugo-far-konkurrence-jesperhus-lancerer-ny-super-skurk?releaseId=13275017

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu