PRM / Hun skrev dansk færgehistorie

24. april 2018 14:18 | Af: Ritzau Info
 

Det blev Majda Husejnovic, som tirsdag formiddag i Aarhus skrev dansk færgehistorie. Da Majda sammen med sin mor tjekkede ind på sin tur til Odden, blev hun nemlig passager nummer 100 millioner siden Molslinjens begyndelse i 1966.

Pressemeddelelse fra Molslinjen A/S

Molslinjens administrerende direktør, Carsten Jensen afbrød sit møde med resten af Molslinjens ledergruppe for personligt at fejre den passager, som på afgangen 10.45 fra Aarhus mod Odden satte tælleren i stå ved 100 millioner.

Siden begyndelsen i 1966 har Molslinjen holdt omhyggeligt styr på antallet af passagerer på ruterne fra Aarhus og Ebeltoft mod Odden på Sjælland. Derfor blev det i løbet af det tidlige forår klart, at passager nummer 100 millioner snart ville træde ombord på en af færgerne.

Majda Husejnovic fra Randers skulle sammen med sin mor på besøg hos sin storebror i København, og hun leverede en vaskeægte klassiker, da hun pludselig blev hevet ud af køen til færgen for at blive fejret:

“Jeg vinder ellers aldrig noget”, lød det fra en først lidt forskrækket og derefter glad Majda, som nu kan glæde sig over gratis ture med Molslinjen til de jævnlige besøg i København.

På hurtigfærgen Express 3 blev hun modtaget af kaptajn Anne Kjær Hansen, som bød hende på en tur på broen og plads i business-loungen.

Kontakt:

PR- og kommunikationschef Jesper Maack tlf.: 20196215 email: jma@molslinjen.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/hun-skrev-dansk-faergehistorie?releaseId=12713651

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu