ANNONCE

PRM / Hurtigfærgelejet i Ystad er nu bygget om til Povl Anker

20. april 2020 06:32 | Af: Ritzau Info
 

Ystad Havn og Bornholmslinjen er nu færdige med tilpasningen af hurtigfærgelejet i Ystad. Det betyder, at erstatningsfærgen, Povl Anker nu kan sættes ind på ruten Rønne-Ystad, når det giver mest mening og uafhængigt af andre færger.

Pressemeddelelse fra Molslinjen A/S

Hurtigfærgelejet i Ystad Havn, færgeleje 5, er nu ombygget, så erstatningsfærgen Povl Anker også kan benytte lejet. Det giver Bornholmslinjen muligheden for at indsætte færgen, når det gavner flest bornholmere og helt uafhængigt af andre færgers fartplaner.

I årevis har indsættelsen af Povl Anker givet problemer, da det leje, som erstatningsfærgen kunne benytte, ofte var optaget af polske færger.

“Det betød helt praktisk, at vi ikke kunne sætte Povl Anker ind, når der var behov for det. I stedet var vi tvunget til at vente på, at lejet i Ystad blev ledigt”, forklarer Bornholmslinjens kommercielle direktør, Jesper Skovgaard.

Ombygningen af lejet har været omfattende. Povl Anker er et helt andet skib end en moderne hurtigfærge, så det stiller store krav til lejet og fortøjningspullerter, som skal kunne holde til tungt besøg af Povl Anker.

“Ombygningen giver os mere frihed til at lave det trafikprogram, som giver mest mening og hjælper flest mulige bornholmere af sted, så de kan nå, det de har planlagt, når vejret driller. Det er et gevaldigt løft til færgebetjeningen af Bornholm”, siger Jesper Skovgaard.

Kontakt:

PR- og kommunikationschef Jesper Maack tlf.: 20196215 email: jma@molslinjen.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/hurtigfaergelejet-i-ystad-er-nu-bygget-om-til-povl-anker?releaseId=13591981

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu