ANNONCE

PRM / Husejere undgår kalk og vandskader med nyt blødgøringsanlæg

28. september 2020 12:26 | Af: Ritzau Info
 

Grimme kalkaflejringer på badeværelset, i køkkenet og i husholdningsapparaterne eller frygten for at komme hjem til en vandskade, er på husejerens topliste over situationer, man gerne vil slippe for. De to scenarier kan undgås med en samlet løsning. BWT PERLA er et nyt blødgøringsanlæg fra BWT, der beskytter hjemmet mod kalk og minimerer risikoen for vandskader.

Pressemeddelelse fra BWT Danmark

Kalk koster tid og penge

De hvide belægninger er ikke kun et irriterende, kosmetisk problem. Kalk mindsker også levetiden af vandinstallationer og husholdningsapparater. Mange oplever at skulle udskifte den kogende vandhane, vaskemaskinen, brusehovedet eller kaffemaskinen grundet kalkophobninger. Det ender ofte i dyre reparationer eller erstatninger, der højst sandsynligt vil lide samme skæbne som forgængerne. Et blødgøringsanlæg forlænger levetiden på den kogende vandhane, varmtvandsbeholdere, vaske-og opvaskemaskiner, rør og husholdningsapparater. Desuden kan de skrappe husholdningskemikalier lægges på hylden og det samme kan tidsforbruget på afkalkning af diverse overflader.

Forebyg vandskader og slip bekymringerne

Vandskader er nærmest umulige at forudse og kan derfor sjældent forebygges. BWT PERLA blødgøringsanlæg fjerner ikke kun kalken fra vandet, men har også indbyggede vandalarmer.

“Anlægget lukker for vandet ved et pludseligt højt vandforbrug eller giver dig besked om et langsomt sivende vandforbrug, som et løbende toilet eller dryppende vandhane. Desuden kan husejeren forbinde op til 10 batteri-og trådløse vandalarmer, der frit kan placeres ved vandinstallationerne i boligen, eksempelvis ved vaskemaskinen, i kælderen eller i køkkensoklen. Så snart alarmen mærker fugt, bliver der lukket for hele vandtilførslen til hjemmet og risikoen for en stor vandskade minimeres,” fortæller Mads Jørgensen, ansvarlig for blødgøringsanlæg i BWT, som også understreger at forbrugeren får direkte besked om vandskade i sin BWT-app, der er forbundet til blødgøringsanlægget.

Et blødgøringsanlæg installeres efter vandmåleren og leverer kalkfrit vand til hele hjemmet. BWT PERLA blødgøringsanlæg kan forbindes til Wi-Fi og BWT-app, der giver overblik over anlæggets status og sender relevante notifikationer til forbrugeren.

Kontakt:

Mere information

For oplysninger om blødgøringsanlæg: Mads Jørgensen

mmj@bwt.dk / +45 20104614

For tekst-og billedmateriale: Josefine Butler

jbb@bwt.dk / +45 42175696

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/husejere-undgar-kalk-og-vandskader-med-nyt-blodgoringsanlaeg?releaseId=13600833

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu