PRM / Husk P-skiven på søndag!

20. marts 2018 12:41 | Af: Ritzau Info
 

Sommertiden starter officielt i denne weekend, når vi kl. 2.00 søndag den 25. marts sætter urene en time frem. Som altid, når vi skal stille på urene, er det en rigtigt god idé også at huske P-skiven.

Pressemeddelelse fra Q-Park Operations Denmark A/S

Med sibirisk kulde og et forår, der lader vente på sig, er sommertid nok ikke det, de fleste af os har i tankerne. På søndag er sommertiden dog officielt over os, når vi sætter urene – hvis ikke havemøblerne – frem, og så skal de fleste af os også huske at ændre på vores P-skiver.

Overgangen til sommertid skaber ofte en del udfordringer, når urene ikke rigtigt stemmer. Mange bilister glemmer typisk at få indstillet uret i bilen og får derfor sat P-skiven forkert, når de parkerer. Ligesom mange ikke er opmærksomme på, at den elektroniske P-skive ikke automatisk indstiller tiden, som fx mobiltelefonen gør det.

Det kan blive en dyr fornøjelse at glemme P-skiven
Det er aldrig sjovt at starte ugen med en P-afgift. Q-Park vil derfor gerne minde alle bilister om at indstille bilens ur og den elektroniske P-skive med det samme, så de undgår kedelige P-afgifter.

“Det er vores opgave at mindske misbruget af parkeringspladserne på de områder, hvor vi fører opsyn. Det kan vi kun gøre ved at kontrollere, at bilernes P-skiver er indstillet korrekt, og vores P-vagter kan kun forholde sig til det, som P-skiven viser”, siger direktør hos Q-Park Alex Pedersen.

Q-Park har naturligvis nøjagtig samme bemanding på søndag efter skiftet til sommertid som på alle andre søndage.

Kontakt:

Administrende direktør Alex Pedersen tlf.: +45 39 58 54 01 email: alex.pedersen@q-park.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/release?releaseId=12494802

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu