ANNONCE

PRM / Husker du menneskets bedste ven i sommervarmen?

13. juli 2020 10:14 | Af: Ritzau Info
 

Sommeren er over os, og selvom det i perioder føles som efterår, oplever vi i Danmark periodevis hedebølger med op til 30 grader.

Pressemeddelelse fra Escalate ApS

Selvom vi hilser den kærkommen, er det de færreste mennesker, der føler sig komfortable, når solen bager ned fra en skyfri himmel. Vi søger straks skygge, finder noget læskende at drikke og svaler os i et af havnebadene eller på stranden.

Så heldige er vores firbenede venner det desværre ikke. De er fra naturens side dækket af et tykt lag pels, der isolerer og holder dem varme i alskens vejr.

De kan derfor ikke – på samme måde som mennesker kan – komme af med den overskydende kropsvarme, og du kan derfor roligt regne med, at når du når et punkt, hvor du synes, at vejret er lidt til den varme side, så er det decideret ubehageligt for din hund.

Din hund kan hverken sige til eller fra, og det er derfor din opgave som hundeejer at sørge for, at din hund er komfortabel og tilpas med det, som termometeret viser.

Nyt legetøj kan svale din hund om sommeren

Heldigvis er der hjælp at hente. Med en smule omtanke og planlægning, kan du gøre dit til, at din hund undgår overophedning og hedeslag. Der findes nemlig en række artikler, der kan hjælpe med at afkøle din hund, så den holder sig sval, selv når temperaturerne er over 20 grader.

Fælles for legetøj med kølende effekt er, at det er specielt designet til at holde hundens kropstemperaturer nede. De er derfor særligt idéelle til dig, der ynder at have din hund med i bilen, går lange ture med den eller blot gerne vil sikre dig, at din hund trives – også i sommervarmen.

Blandt sommerens mest populære effekter til hunde, finder du bl.a. kølemåtter, badebassiner til hunde og bidedyr med køleeffekt. Det er funktionelt legetøj, der ikke blot aktiverer din hund, men samtidigt også sørger for, at den er tilpas, mens den leger eller sover.

Du finder det store udvalg hos Canem.dk, der er hele Danmarks hunde- og kattewebshop med kvalitetsudstry.

Kontakt:

Mads Nordskov
hej@madsnordskov.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/husker-du-menneskets-bedste-ven-i-sommervarmen?releaseId=13596832

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu