ANNONCE

PRM / Hvad har vi lært af coronakrisen?

1. september 2020 11:56 | Af: Ritzau Info
 

Børnenes hverdag blev ændret under corona-nedlukningen. Kan vi bruge erfaringerne til noget positivt i fremtidens børneliv? Deltag i diskussionen, når der holdes debatmøde på Næstved Bibliotek lørdag den 19. september kl. 10.00-12.00.

Pressemeddelelse fra Næstved Bibliotek og Borgerservice

I marts så Danmark pludselig helt anderledes ud. Corona-pandemien medførte lukkede skoler og daginstitutioner, og forældre der skulle arbejde hjemme. Da samfundet så småt åbnede op igen, var det til en anderledes hverdag, ikke mindst for børnene.

Mens vi vænner os til den nye hverdag, kan vi begynde at overveje, om vi kan lære noget af udviklingen. Skal vi vende tilbage til det, der var? Eller har vi lært nogle nye ting, som vi kan bruge til at skabe bedre børneliv, når corona engang er et overstået kapitel, og normaliteten vender tilbage?

Oplæg og diskussion
Alle interesserede inviteres til debatmøde den 19. september kl. 10.00-12.00 på Næstved Biblioteks Lille Scene. Sarah Louise Eskildsen-Mortensen fra bevægelsen Hvor er der en voksen?, Ole Henrik Hansen, Lektor ved DPU og Mehmet Zeki Dogru, byrådsmedlem i Greve vil komme med oplæg til diskussion, hvorefter der bliver mulighed for at stille spørgsmål og komme med input til debatten.

Det er gratis at deltage. Meld dig til via www.naesbib.dk.

Næstved Bibliotek overholder alle retningslinjer i forbindelse med corona. Vi sørger for god afstand og håndsprit.

Kontakt:

Bibliotekar Jesper Christensen tlf.: 5588 4158 email: jechr@naestved.dk

Bibliotekar, pressemedarbejder Lena Lund Olsen tlf.: 55884021 email: leols@naestved.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/hvad-har-vi-laert-af-coronakrisen?releaseId=13599040

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu