PRM / Hvad stiller virksomheder op, når business as usual ikke er nok?

3. september 2018 07:00 | Af: Ritzau Info
 

Pressemeddelelse fra Lederne

Vores arbejdsliv ser noget anderledes ud, end det gjorde for bare få år siden. Vi lever længere end nogensinde, og vi forventes at skulle arbejde op til femten år længere end vores forældre og bedsteforældre. Vores samfund og arbejdsliv er i rivende, konstant forandring. Så hvordan holder man sig konkurrencedygtig som virksomhed i en sådan tid?

Lederne København Nord vil i samarbejde med flere oplægsholdere forsøge at besvare netop dette spørgsmål på en konference den 27. september – blandt andet ved at stille skarpt på nogle af de teknologiske tendenser, der har direkte indflydelse på menneskers og organisationers hverdag og virkelighed.

På konferencen kan deltagerne blandt andet høre et fælles oplæg fra kultursociolog Emilia van Hauen og fremtidsforsker Louise Opprud Jakobsen. De vil gå i dybden med, hvordan vi som ledere og medarbejdere kan blive ved med at være relevante og i den forbindelse, hvad lederens vigtigste egenskab er nu og i fremtiden.

Der vil også være oplæg fra administrerende direktør i Hartmanns A/S Anne-Mette Ravn, som vil give sine bud på, hvilke kompetencer der gør dig særligt attraktiv på arbejdsmarkedet både nu og i fremtiden. Deltagerne kan endvidere møde coach Sofia Manning, som vil give deltagerne konkrete værktøjer og metoder til at genfinde motivationen og balancen mellem arbejds- og privatliv.

Afdelingsformand for Lederne København Nord Henrik Tarris siger:

– Business as usual er ikke længere tilstrækkeligt. I en tid som er præget af konstant forandring, øget konkurrence og høj beskæftigelse, må vi som ledere være konstant omstillingsparate, og denne konference stiller skarpt på netop denne udfordring. Med fire af de mest efterspurgte foredragsholdere og debattører på programmet er jeg sikker på, at konferencen vil være særdeles udbytterig, siger Henrik Tarris.

Konferencen finder sted på Klampenborg Galopbane, torsdag den 27. september klokken 13-16.30. Konferencen er rettet mod ledere på alle niveauer, og både medlemmer og ikke-medlemmer af Lederne er velkomne. Tilmelding kan ske på www.lederne.dk/konferencer.

Kontaktoplysninger:

Henrik Tarris
Afdelingsformand
Lederne København Nord
Telefon: 2148 4759
E-mail: henrik.tarris@lederne.dk

Emilie Sølling Hansen
Pressemedarbejder
Lederne
Telefon: 3283 3449
E-mail: esh@lederne.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/prm-hvad-stiller-virksomheder-op-nar-business-as-usual-ikke-er-nok?releaseId=13421782

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu