ANNONCE

PRM / Hydraulikolie forlænger skifteintervaller

7. juli 2020 14:53 | Af: Ritzau Info
 

En gammel kending inden for hydraulikolierne er kommet på hylderne igen hos OK – dog i en opdateret udgave, som i visse tilfælde kan fordoble levetiden på olien. Det drejer sig om Mobil DTE20 Ultra.

Pressemeddelelse fra OK

Mobil DTE20 Ultra er en del af hydraulikolieserien fra Exxon Mobil. Det er en højtydende hydraulisk olie, som er egnet til indendørs hydraulik og kan bruges i flere industrisegmenter,herunder plaststøbning, hvor maskinerne typisk har mange driftstimer – her vil den være særligt velegnet.

“Den nye hydraulikolie “DTE20 Ultra” afløser den tidligere “DTE20″ fra Mobil. Ud over navneændringen, er der sket en række opdateringer på olien som en del af en naturlig udvikling af produktet,” siger Flemming Søren Jensen, som er smøreolietekniker hos OK.

Han nævner, at den nye DTE20 Ultra-serie er fuldt blandbar med den eksisterende Mobil DTE20-serie.

Fordobler levetid
“DTE20 Ultra er særlig egnet til højtydende udstyr, som kræver lidt ekstra af hydraulikolien,” siger Flemming Søren Jensen.

Det, han især fremhæver ved DTE20 Ultra-serien, er egenskaberne, som giver mulighed for længere olieskifteintervaller – helt op til en fordobling af oliens levetid.

“Det betyder selvfølgelig meget for vores kunder, hvis de kan køre helt op til det dobbelte af, hvad de plejer, inden olieskift. Vi ser også, at den nye hydraulikolieserie blandt andet forbedrer korrosionsbeskyttelsen, har god demulgeringsevne og keep-clean egenskaber,” siger Flemming Søren Jensen.

Tests viser, at DTE20 Ultra har en særlig evne til at holde maskindelene, den kommer i kontakt med, rene. Filtrer holder sig også rene i længere tid.

“Olien kan fås i forskellig viskositet og kan hjælpe med at vedligeholde og beskytte udstyret,” siger Flemming Søren Jensen.

“Det er med andre ord en hydraulikolie, som vi har høje forventninger til, og vi forventer, at den vil blive taget godt i mod på markedet,” siger Flemming Søren Jensen.

Han peger til sidst på, at DTE20 Ultra serien kan anvendes bredt. Derfor vil man kunne rationalisere og optimere antallet af hydraulikolier på lageret, da en hydraulikolie fra den nye serie kan bruges til en lang række applikationer.

Kontakt:

Presseansvarlig Anne Dyrholm tlf.: 89322247 email: ady@ok.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/hydraulikolie-forlaenger-skifteintervaller?releaseId=13596645

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu